Films & Series

Het huwelijksbootje instappen? Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen van Married at First Sight

aanmelden mafs

Married at First Sight is een megapopulair programma, waarin trouwe kijkers volop kunnen meegenieten van koppels die in het huwelijksbootje stappen en samen op zoek gaan naar ware liefde. Heb je al je hoop in de liefde verloren en durf je je lot in handen van de experts te leggen? Dan is dit je jouw kans om je aan te melden voor het nieuwe seizoen van Married at First Sight!

De zoektocht naar de ware

Je bent al een tijdje single en begint het zat te worden om steeds maar weer uit te gaan en te zoeken naar tijdelijke scharrels. Je bent klaar voor iets nieuws en je hart verlangt naar echte liefde! Je hebt verschillende datingapps geprobeerd en bent tot de conclusie gekomen dat urenlang swipen ook niet de manier is om je prins op het witte paard te vinden. Herkenbaar? Waarom zou je het niet eens helemaal anders aanpakken?

Heb je jezelf ooit horen zeggen: “Ik zou daar wel aan mee willen doen” tijdens het kijken naar afleveringen van Married at First Sight? Dan is dit jouw kans om te stralen! Je kunt je namelijk aanmelden voor het volgende seizoen. En wie weet schiet Cupido deze keer wél raak, en zijn jij en je geliefde de nieuwe dolgelukkige Jantine en Jeppe! En dat allemaal zonder eindeloos te hoeven swipen en oppervlakkige gesprekken te voeren. Dus, welke trouwjurk zou jij uitkiezen?

Match made in heaven

Je kunt natuurlijk wel ‘nee’ zeggen tijdens het experiment, maar dat is niet helemaal waarvoor het programma gemaakt is. Maar hoe word je uitgekozen en word je gekoppeld met jouw match made in heaven? Dankzij verschillende wetenschappelijke computertesten kunnen de experts van het programma een keuze maken uit de duizenden mensen die zich hebben opgegeven. Zo beantwoorden de singles vragen over hun werk, hoe ze omgaan met stress, wat hun politieke voorkeur is en natuurlijk over hun eigen persoonlijkheid. Je zult zien dat aan het begin van het matchingproces al snel een hele hoop deelnemers afvallen. Na urenlang overleg over de potentiële deelnemers, wordt een klein groepje uitgenodigd om op gesprek te komen. Wie weet zit jij daar wel tussen!

Voldoen aan de voorwaarden

Durf jij het huwelijksbootje in te stappen en het avontuur naar de liefde aan te gaan? Dan moet je wel zorgen dat je aan de standaardvoorwaarden voldoet. Zo moet je bijvoorbeeld eerst een psychologische test doorlopen en mag je tijdens het programma geen sociale media gebruiken. Een van de grootste voorwaarden is dat je minimaal 25 jaar oud bent. Je vraagt je misschien af waarom de leeftijdsgrens zo hoog ligt, terwijl de leeftijdsgrens van andere programma’s zoals Ex On The Beach en Temptation Island veel lager ligt. De experts van Married at First Sight vinden het te vroeg om dit avontuur aan te gaan voor jongeren. Eigenlijk is dit ook wel begrijpelijk, want niet iedereen wil nu eenmaal levenslang aan iemand gekoppeld worden direct na het uitblazen van achttien kaarsjes!

Ben jij enthousiast en wil je je zo snel mogelijk aanmelden voor het programma? Dat kan via deze link van de officiële website. Heb je een bestie die een hopeloze romanticus is? Helaas is het niet mogelijk om iemand anders op te geven voor het programma. Maar wie weet haal je haar wel over om dit avontuur aan te gaan!

Beeld: instagram @jantinevandinther