News

Yes: nieuw programma met Love Island-vibes wordt gepresenteerd door Monica Geuze

Nieuwe-programma-liefde-Monica Geuze-presenteren

Ben je helemaal fan van Monica Geuze in The Masked Singer? Of geniet je van De Bachelor? En wie kan er nu zonder Temptation Island met onze vriendin Mo als presentatrice? Nou, dan hebben we geweldig nieuws voor je! De fantastische Monica heeft namelijk een nieuwe klus te pakken bij Videoland! Het programma heet Power Couple en draait helemaal om liefde en relaties!

Genoeg klussen

Monica Geuze heeft al een indrukwekkende lijst van presentatieklussen op haar naam staan! Van het hosten van verschillende seizoenen van Temptation Island tot aan het leiden van Love Island Nederland – ze heeft het allemaal gedaan. Eerst werd er gespeculeerd dat ze zelf de hoofdrol zou spelen in het nieuwe seizoen van De Bachelor, maar verrassing! Ze werd gekozen als de presentatrice van het programma. Het lijkt erop dat ze binnenkort weer een nieuw programma aan haar al imposante lijst mag toevoegen. We kunnen niet wachten om te zien wat ze als volgende in petto heeft!

Temptation Island 2.0

In de podcast Tina’s TV Update, deelt Tina Nijkamp altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van televisie. En zo onthulde ze dus ook recent dat Monica Geuze een nieuw programma gaat presenteren. Tina vertelde in haar podcast dat het een beetje lijkt op Temptation Island, maar met een unieke twist. In tegenstelling tot Temptation Island, waarbij koppels de verleiding moeten weerstaan, lijkt dit nieuwe programma anders te zijn.

Power koppel

Het nieuwe programma waar Tina het over heeft, is het liefdesprogramma genaamd Power Koppel, dat Love Island vervangt. In dit programma worden koppels uitgedaagd om te bewijzen hoe goed ze elkaar kennen door middel van verschillende liefdestests. In tegenstelling tot Love Island, wordt dit programma opgenomen in Nederland, dus niet op een tropisch eiland. Zal er weer spraakmakend drama ontstaan in het programma? En welke uitdagende opdrachten zullen de koppels voorgeschoteld krijgen? Het blijft een raadsel, maar wij zijn in ieder geval ontzettend nieuwsgierig!

Een nieuwe lover

Het nieuwe programma is niet het enige waar onze Mo zich mee bezighoudt de laatste tijd. We hebben al wat geruchten gehoord via juicekanalen dat ze een nieuwe liefde zou hebben! De presentatrice deelde eerder vandaag een foto met haar nieuwe vriend. En dat is niet zomaar iemand, maar een Engelse voetballer.  Nu zijn de twee insta official!

In de Geuze & Gorgels podcast leek ze het nieuws te bevestigen toen Monica met trots deelde: “Ik heb weer een vriendje.” Maar behalve dat ze weer gelukkig verliefd is, wil de presentatrice niet te veel kwijt over haar liefdesleven. “Dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt.” Wel vertelt ze dat ze helemaal in de wolken is met haar nieuwe vriend. “Ik ben heel blij en dat is het.”

Beeld: Instagram @monicageuze