News

Volste vertrouwen in dit koppel: MAFS-deelnemers lijken al verliefd

jantine-jeppe-mafs

Kijk jij het allernieuwste seizoen van Married at First Sight? Dan ben je vast bekend met het feit dat je niet altijd geluk hebt met je match, maar soms kom je ook een gelukstreffer tegen. En dat lijkt precies het geval te zijn bij Jantine en Jeppe.

Married at First Sight

Het idee van trouwen met een vreemde klinkt behoorlijk bizar, maar toch zijn er genoeg vrijgezellen die dit experiment aandurven in het programma Married at First Sight. Het is een behoorlijk zenuwslopend avontuur, omdat je nooit zeker weet of er wel of geen klik zal zijn, en voor sommigen speelt uiterlijk ook een grote rol. Gelukkig lijkt het bij Jantine en Jeppe allemaal goed te zitten, want de vonken vlogen er meteen vanaf.

Jantine en Jeppe

In de allereerste aflevering van Married at First Sight konden we getuige zijn van een huwelijk tussen een nieuw koppel, maar ook van de voorbereidingen van Jeppe en Jantine voor hun grote dag. Wat staat je te wachten? Dat is precies het concept van Married at First Sight: trouwen met een totale vreemde. In de recente aflevering op Videoland zagen we hoe Jeppe en Jantine aan het altaar stonden en elkaar het jawoord gaven.

De spanning die hierbij komt kijken, is iets dat je echt een keer moet hebben meegemaakt, en het wordt nog eens extra spannend doordat je niet weet met wie je gaat trouwen. Desondanks sloegen de vonken meteen over, en dit geeft ons al veel vertrouwen in dit koppel, eh, getrouwde stel. De gesprekken verliepen meteen soepel op het altaar. “Wat ben je mooi,” zegt Jeppe met een grote glimlach tegen Jantine. En wat betreft de spanning? Jeppe vraagt aan Jantine: “Hoe gaat het?” En zij reageert vol spanning: “Ja, ik zit er nog steeds van te trillen.”

Maar het is eigenlijk best verrassend dat het zo goed klikt tussen dit ‘verliefde’ stel. Ze is namelijk behoorlijk introvert, terwijl hij juist extrovert is. Toch lijkt deze tegenstelling hen tot nu toe niet te hinderen; sterker nog, het gaat juist heel goed samen. Gelukkig hebben ze ook veel gemeenschappelijke interesses. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar hoe het verdere verloop zal zijn voor dit pasgetrouwde paar!

View post on Instagram
 

Beeld: Married at First Sight