News

Een nieuwe carrière: deze EOTB-ster maakt haar filmdebuut

Nieuwe-carrière-EOTB-ster-filmdebuut

Er gebeurt momenteel van alles in het leven van realityster Ayleen! Na haar deelname aan het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars, heeft ze ook nog eens aangekondigd dat ze zwanger is van haar eerste kindje. How cute! Maar dat is nog niet alles, want Ayleen staat binnenkort nog meer drukte te wachten - ze heeft namelijk grote carrièreplannen! De realityster zal binnenkort te zien zijn in een film. Woehoe, je hoort het goed, en de trailer is zelfs al uit!!

EOTB-Ayleen gaat filmdebuut maken in Loverboy: Emoties uit

Naast dat iedereen het nu heeft over Ayleens zwangerschap, heeft ze nu ook ander nieuws bekend gemaakt: haar filmdebuut. Gisteren deelde ze enthousiast: “Ik heb superleuk nieuws! Ik mag eindelijk bekendmaken dat ik een rol heb in een film,” liet de EOTB-ster weten. “Ik heb al wat acteerervaring, maar dit is de eerste keer dat ik in een film speel en ik ben hier zo blij mee en super dankbaar voor.”

De realityster zal te zien zijn in de opkomende film: Loverboy: Emoties Uit. De eerste teaser is al uit en de makers beloven dat het ‘de heftigste film is die Nederland ooit heeft gezien’, met de waarschuwing dat je ‘op eigen risico’ kijkt. Spannend! De trailer ziet er veelbelovend uit, helaas zien we de knappe Ayleen niet terug in de trailer. Maar niet getreurd, vanaf 29 augustus verschijnt de film in de bioscoop en kunnen we haar zien stralen!

Alles over de film Loverboy: Emoties Uit

We kunnen haast niet wachten op Loverboy: Emoties Uit die binnenkort in de bioscoop zal draaien. In Loverboy: Emoties Uit zien we een hoop bekende Nederlandse acteurs terugkomen, zoals Olaf Ait Tami (Meskina), Mohammed Azaay (Gouden Uur), Skaffa (Rwina!), en Cyriel Guds (Mocro Maffia, Suriname).

Loverboy: Emoties Uit vertelt het spannende verhaal van Terrance, die een gigantische schuld heeft bij een beruchte mensenhandelaar. Om uit de problemen te blijven, moet hij deze schuld aflossen door drie onschuldige jonge vrouwen te misleiden. Klinkt spannend toch? Deze film belooft intens en meeslepend te zijn, dus je wilt dit echt op het grote scherm zien. En nog leuker, onze realityster Ayleen speelt er natuurlijk in!

Watch on YouTube

Een baby op komst

Na een seizoen vol drama, kan Ayleen het drama écht achter zich te laten, want op Instagram deelt de realityster vorige week een héél lief nieuwtje met haar volgers. Onze favoriete EOTB-All Star plaatste namelijk een prachtig kiekje van haar silhouet, waarbij haar baby belly duidelijk te zien is. Bij de post schrijft ze ontroerend: ‘Our greatest adventure is about to begin 🩵’. Wij kunnen niet wachten om Ayleen als mommy to be zien stralen! Binnenkort kunnen we dus een hoop leuke kiekjes verwachten van het moederschap, of houdt ze haar kindje voor haar zelf? Dat gaan we zien!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @ayleenbella