Films & Series

Ze liegen er niet om: de cast van de nieuwe serie ‘We Were Liars’

Cast-nieuwe-serie-Whe-Where-Liars

We houden allemaal van nieuwe films en series, toch? Goed nieuws, want er komt weer een spannende nieuwe serie aan die je niet wilt missen! Prime Video’s nieuwe dramaserie “We Were Liars,” gebaseerd op de populaire young adult-roman van E. Lockhart, belooft een knaller te worden. Het beste nieuws? Er zijn een aantal geweldige nieuwe castleden aangekondigd!

Een dagje op de bank hangen

Niets is fijner dan op de bank chillen met een lekker dekentje, een goede snack, en natuurlijk een geweldige film of serie. Maar het kan lastig zijn om de perfecte binge-watch te vinden. Gelukkig hebben we een romantische serie gespot die je absoluut wilt zien!

Deze serie moet je bingen als je houdt van romance en spanning

We Were Liars van E. Lockhart is een aangrijpend verhaal over familie, liefde, geheimen en leugens. Het boek vertelt een tragisch liefdesverhaal en een thriller over geheugenverlies, die zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Wereldwijd zijn er bijna 3 miljoen exemplaren van deze young adult-roman verkocht, en het boek stond vele weken op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder meerdere weken op nummer 1.

Nu komt er ook een serie gebaseerd op dit populaire boek. Wij kunnen niet wachten om deze serie te zien, vol met drama en romantiek. De serie wordt geschreven en geproduceerd door Julie Plec, bekend van iconische series zoals The Vampire Diaries en Legacies, en Carina Adly MacKenzie, bekend van Roswell, New Mexico en The Originals. Deze series hebben we helemaal gebinged, dus we kunnen veel goeds verwachten!

Cast We Were Liars

Nu aangekondigd is dat het spannende boek wordt verfilmd, zijn we ontzettend benieuwd wie er in de serie zullen spelen. Emily Alyn Lind, Shubham Maheshwari, Joseph Zada en Esther McGregor hebben zich aangesloten bij de cast van We Were Liars. Ze voegen zich bij de eerder aangekondigde sterren Mamie Gummer, Caitlin FitzGerald, Candice King, David Morse en Asher Ali. Lind zal de rol van Candence op zich nemen. “De gewaardeerde oudste kleindochter van een Kennedy-achtige Amerikaanse dynastie, moeiteloos, slim en avontuurlijk, met een talent voor dramatisch vertellen”, volgens de officiële karakterbeschrijving. Wij denken dat dat helemaal goed komt!

Maheshwari kruipt in de huid van Gat. “Een bedachtzame, ambitieuze en intelligente jongen uit New York City met een scherpe rand, waardoor hij zich een beetje misplaatst voelt tussen de elite van Martha’s Vineyard.” Zada is gecast als Johnny. “Een charismatische, soms roekeloze tiener die voor het eerst met verantwoordelijkheid wordt geconfronteerd. Laten we zeggen dat hij daar geen fan van is.” En McGregor speelt Mirren. “Een duivels grappige en scherpzinnige kunstenaar die te bang is om buiten de lijntjes te kleuren.” Met deze cast en het spannende romantische verhaal zal het een groot succes vol talent te worden. Wij kunnen niet wachten om We Were Liars te zien!

Beeld: Ricky Middlesworth; Penguin Random House