Films & Series

Pommelien Thijs over Knokke Off: ‘Het gaat weer vreselijk spannend worden’

knokke-off-seizoen-2-pommelien

We kijken vol verwachting uit naar het nieuwe project van onze zuiderburen. Het tweede seizoen van Knokke Off is in de maak, en deze Vlaamse thrillerserie was niet alleen in België een groot succes; ook in Nederland waren we aan de buis gekluisterd bij elke nieuwe aflevering. Pommelien, bekend als Louise in de serie, heeft in een interview met RTL Boulevard alvast een tipje van de sluier opgelicht over wat ons te wachten staat.

Knokke Off

Vorig jaar had iedereen het over het nieuwe seizoen van Knokke Off. De spannende afleveringen nemen je mee door het leven van de rijkeluiskindjes uit Knokke, een Belgische badplaats. Daan en zijn moeder Melissa verblijven voor de zomer op een camping in Knokke. De sfeer slaat volledig om wanneer Daan de rijke Louise en Alex ontmoet. Dit belooft allesbehalve een saaie vakantie te worden.

‘Ik had dit nooit verwacht’

De serie wordt geproduceerd door de Belgische zender VRT. Het was dus even afwachten voordat we wisten of er meer afleveringen zouden komen. Maar als het aan actrice Pommelien Thijs, die de rol van Louise vertolkt, lag, zou er zeker een tweede seizoen van Knokke Off komen. “Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan”, vertelde ze in een interview met RTL Boulevard. “Je probeert geen verwachtingen te hebben, maar dit overtreft alles. Ik hoop enorm dat er een tweede seizoen komt.”

Het tweede seizoen is begin dit jaar officieel bevestigd en de opnames zijn in volle gang. VRT en Netflix hebben vorig jaar enthousiast aangekondigd dat alle vertrouwde gezichten weer van de partij zullen zijn. “De vertrouwde ingrediënten blijven behouden. Het wordt heel visueel en meeslepend. We verwachten er heel veel van”, vertelde Ruth Degraeve van VRT MAX aan VRT NWS. Hoewel het plot van seizoen twee nog een mysterie is, is één ding zeker: wij zijn er helemaal klaar voor!

Terug op de set

Wij zijn niet de enigen, want ook Pommelien Thijs kan haar enthousiasme niet verbergen. In een interview met RTL Boulevard deelt ze meer over haar ervaring op de set van het tweede seizoen van de hitserie. “Het is altijd fijn terug thuiskomen als je iedereen terugziet” zegt de actrice en zangeres. “Twee jaar ouder ondertussen, dan de eerste keer”, want ondertussen wachten we al een tijdje tot we weer kunnen genieten van de spanning en het drama waar het eerste seizoen ons van heeft laten proeven.

En wat staat ons te wachten? “Ik was echt aangenaam verrast toen ik het script las,” lacht Pommelien. “Het gaat weer vreselijk spannend worden.” Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de releasedatum, voordat we weer vertrekken naar de badplaats van onze zuiderburen.

Beeld: Netflix | Knokke Off