News

Babynieuws! Déze Ex On The Beach-All Star is zwanger

ex-on-the-beach-double-dutch-all-stars

De afgelopen weken hebben we volop kunnen genieten van haar sarcasme, (soms) korte lontje en heerlijke opmerkingen in het nieuwste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Ayleen lijkt haar wilde haren te hebben afgeschud, en het ziet er nu zelfs naar uit dat ze klaar is voor een nieuwe stap in haar leven. Deze realityster is namelijk in verwachting!

EOTB-Ayleen

In Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaan acht bekende en knappe singles uit Nederland en België samen op avontuur naar Colombia. Hun koffers zijn gevuld met alleen de meest prachtige bikini’s, glanzende zwembroeken en voldoende zonnebrand, want dit seizoen was heet! De cast, bestaande uit de grootste All Stars uit eerdere Ex On The Beach: Double Dutch seizoenen, stond klaar om zich in het zweet te werken – en dan hebben we het natuurlijk niet alleen over zonnebaden bij de pool. Dit seizoen gingen Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour op de vakantie van hun leven, waar ze konden genieten van alle luxe, zon en lust.

Eenmaal terug in Nederland blijven we de All Stars natuurlijk op de voet volgen tijdens hun volgende avonturen na het spraakmakende All Stars-seizoen. We hebben gezien hoe de knappe Stevie een indrukwekkende transformatie heeft ondergaan en we blijven op de hoogte van de juicy gossip tussen Megan en Luca. Het meest opwindende nieuws van vandaag? Eén van de castleden is in verwachting van haar eerste kindje!

In verwachting

Dit seizoen was weer intenser dan ooit tevoren. Want hoe zou Ayleen dit seizoen in één woord omschrijven? “Drama”, vertelde de realityster ons met een mysterieuze glimlach. De knappe All Star, bekend van het achtste seizoen, geeft toe dat ze er wel een handje van heeft om het drama te starten. “Ik ben heel goed in het zorgen voor drama, maar eerlijk gezegd schreeuw ik niet meer zo vaak. Nu breng ik drama op een rustigere manier. Maar misschien heb ik wél geschreeuwd – dat kan ik me niet meer herinneren.”

Nu is het tijd voor Ayleen om het drama écht achter zich te laten, want op Instagram deelt de realityster vandaag een héél lief nieuwtje met haar volgers. Onze favoriete EOTB-All Star plaatste namelijk een prachtig kiekje van haar silhouet, waarbij haar baby belly duidelijk te zien is. Bij de post schrijft ze ontroerend: ‘Our greatest adventure is about to begin 🩵’. We kunnen niet wachten om haar op deze bijzondere reis te volgen en wensen haar alle geluk toe in deze nieuwe fase van haar leven!

Lieve reacties

Niet alleen wij vinden dit nieuws ontzettend leuk, ook andere Ex On The Beach-kandidaten laten in de comments weten blij te zijn voor Ayleen. Lesley reageert enthousiast: ‘Ik vind dit zo fantastisch ❤️❤️❤️’. Megan en Stevie voegen daar hun felicitaties aan toe: ‘Super blij voor jullie! Ik wens jullie een super mooie toekomst samen 🥰❤️❤️’, en ‘Nogmaals gefeliciteerd lieverd ♥️♥️♥️ zo leuk! 😍’, schrijven de realitysterren.

It’s a…

Ayleen kan haar enthousiasme nauwelijks in bedwang houden. “Ja, ik ben zwanger! Heel blij”, deelt ze stralend met RTL Boulevard. Ze laat ons ook niet langer in spanning over het geslacht. “Het wordt een jongetje”, onthult ze. Wat een geweldig nieuws!

Daarnaast vertelt Ayleen openhartig aan RTL Boulevard over hoe ze zich voelt tijdens haar zwangerschap. “Ik voel me zwaar. Ik ben heel blij hoor, maar ik vind het wel zwaarder dan ik had verwacht”, bekent ze eerlijk. “Ik ben snel buiten adem.” Dat is natuurlijk niet gek met zo’n prachtige, ronde buik, toch Ayleen?

Fans begonnen zich al snel af te vragen wie de vader is van het kindje. Ook hierover geeft Ayleen duidelijkheid. “De vader is, waar ik heel gelukkig mee ben, m’n ex, maar ook mijn huidige partner” legt Ayleen uit. “Niet bekend, maar wel gelukkig.” En dat is uiteindelijk het enige dat telt!

View post on Instagram
 

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch All Stars