News

Deze koppels hebben 2020 niet gehaald

2020 is bijna aangebroken. Yay! Afgelopen jaar was prachtig, maar helaas was niet alles rozengeur en maneschijn. Naast dat er veel nieuwe koppels zijn gevormd, zijn er ook heel wat relaties gesneuveld in 2019. Benieuwd welke bekende koppels 2019 niet hebben overleefd? Lees dan snel verder.

Alicia Gomez en Nick van Volen

In Nederland bleek de relatie van dit Love Island-koppel geen stand te houden. Hier lees je daar alles over.

View post on Instagram
 

Amije van der Laan en Donny Roelvink

Deze tortelduifjes overleefden Temptation Island VIPS, maar verbraken later toch hun relatie. Klik hier voor de details. Ohja, Donny heeft inmiddels alweer een nieuw liefje gevonden: Janice Blok.

View post on Instagram
 

Camila Mendes en Charles Melton

Dit Riverdale-koppel is niet meer samen laten insiders weten. De reden lees je hier.

View post on Instagram
 

Channing Tatum en Jessie J

Dit koppel heeft het nieuwe jaar nét niet gehaald: afgelopen week werd het nieuws naar buiten gebracht dat Channing en Jessie niet meer samen zijn. Alles daarover lees je hier.

View post on Instagram
 

Daniël van Pienbroek en Floor Masselink

Daniël en Floor wonnen het tweede seizoen van Love Island, maar bleken terug in Nederland toch niet voor elkaar gemaakt. Daniël zou zelfs al interesse hebben in een dame die jij vast wel kent. Benieuwd? Klik dan hier. 

View post on Instagram
 

Dave Roelvink en Julia Mekkes

Dave en Julia leken het helemaal voor elkaar te hebben: een hond, een huisje en stapelverliefd op elkaar. Helaas heeft ook hun relatie 2019 niet overleefd. Lees hier alles over de breakup.

View post on Instagram
 

Demi Lovato en Austin Wilson

We wisten pas net dat Demi en Austin iets hadden, toen Demi alweer bekend maakte dat het voorbij was. Deze liefde is wel erg snel bekoeld…

View post on Instagram
 

Fabrizio en Pommeline

Deze twee deden als koppel mee aan Temptation Island VIPS en keerden ook als koppel weer terug. Toch hield hun relatie in Nederland geen stand: iets met een verleidster en stiekem gedoe… Ondertussen heeft Pommeline een nieuw liefje: de Belgische kickbokser Cirio Wassenhove.

View post on Instagram
 

Gabriëlla Goncalves en Luca Derin

Ook dit Love Island-koppel ging terug in Nederland uit elkaar. Klik hier voor de reden achter de breuk. 

View post on Instagram
 

Kylie Jenner en Travis Scott

Eén van de meest besproken koppels is niet meer: Kylie Jenner en Travis Scott. De twee kregen in 2018 nog samen dochtertje Stormi, maar hebben in 2019 een punt achter hun relatie gezet. Meer details vind je hier.

View post on Instagram
 

Lars Veldwijk en Monica Geuze

Oh no! Lars Veldwijk en Monica Geuze zijn geen koppel meer. De twee lieten in november weten als vrienden uit elkaar te gaan. De reden lees je hier.

View post on Instagram
 

Maan de Steenwinkel en Tony Junior Claessens

Nog zo’n mooi koppel dat het nieuwe jaar niet heeft gehaald: Maan en Tony Junior. Vlak voor de Kerst deelden ze dit met hun volgers. Check hier de post.

View post on Instagram
 

Martin Garrix en Charelle Schriek

Dj Martin Garrix en model Charelle Schriek hebben in 2019 ook een punt achter hun relatie gezet. Alles daarover vind je hier.

View post on Instagram
 

Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Wat was dit toch een heerlijk koppel. “Was” inderdaad, want helaas zijn de twee niet meer samen. Sterker nog: beiden hebben een nieuwe vlam. Gabriella Brooks is hét voor Liam en Miley heeft het leuk met niemand minder dan Cody Simpson. Cute.

View post on Instagram
 

Roger Osei Bonsu en Laura Moenaert

Dit is misschien wel het braafste koppel dat ooit aan Temptation Island heeft meegedaan: deze lovebirds leken gemaakt voor elkaar. Groot was ook de verbazing toen bleek dat de twee niet meer samen zijn! De reden achter de breuk vind je hier.

View post on Instagram
 

Ronnie Flex en Famke Louise

Misschien wel het meest spraakmakende koppel van begin 2019: rapper Ronnie Flex en rapper, vlogger en model Famke Louise. De twee leken het erg gezellig te hebben, maar waren er toch vrij snel klaar mee.

View post on Instagram
 

Sebastiana Istrate en Martin Foru

Vanaf dag één op Love Island waren deze twee onafscheidelijk. Een kusje hier en wat lieve woordjes daar: de twee waren er dol op. In Nederland bleken ze toch niet zo goed bij elkaar te passen. De reden lees je hier. Ohja, Martin heeft ondertussen een nieuwe dame aan de haak geslagen: EOTB-babe Yasmin.

View post on Instagram
 

Sidney Bout en Demi Rutting

Ook dit koppel deed mee aan Temptation Island en gingen als koppel weer naar huis. De echte drama startte pas in Nederland: overspel met als gevolg een breakup. Heavy.

Sidney en Demi

Thijs Bouma en Lisa van Zuylen

Nóg een gesneuveld Love Island-setje. Het leek zo goed te gaan tussen Thijs en Lisa, maar niets was minder waar. Via social media laten de twee weten een punt achter hun relatie te hebben gezet. 

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀