Celebs

Donny Roelvink en vriendin Amijé zijn uit elkaar

De geruchten gingen al langer dat Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé uit elkaar waren, zeker hun deelname aan Temptation Island VIPS. Toch liet Donny laatst in een video weten dat de twee nog happy together waren. Helaas blijkt niets minder waar, want het stel is nu officieel uit elkaar.

Het blijft ons maar bezig houden... Is hottie Donny Roelvink weer vrijgezel? Of hebben Amijé en Donny nog steeds een relatie? Twee weken geleden was daar dan eindelijk het antwoord en dook er een video op waarin Donny vertelde: "Ik heb gewoon een vriendin. Mijn vriendin is 2,5 maand aan het reizen. Vandaar dat ik niet met haar ben op dit moment." Toch blijkt niets minder waar, want Donny plaatst vandaag op zijn Instagam-account het volgende:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

De reden
In de post laat Donny zijn volgers weten dat het uit is tussen hem en zijn vriendin Amijé. Hij voegt er gelijk aan toe dat hij er verder niks over gaat zeggen en hoopt dat iedereen daar respect voor heeft. De reden achter de breuk is dus nog steeds onbekend. Wel schrijft hij in hetzelfde bericht dat ze op een vredige manier uit elkaar zijn gegaan en elkaar het beste gunnen.

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved