News

Dit is de relatiestatus van Donny Roelvink en Amijé

Er gaat al een tijdje het gerucht dat Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé niet meer bij elkaar zijn. De twee zijn al tijdenlang niet meer samen gespot en mensen denken dat Donny en Amijé geen koppel meer zijn. Maar er is nu eindelijk duidelijkheid over de relatiestatus van Donny Roelvink en Amijé. Lees snel hieronder het antwoord op de vraag: wat is de relatiestatus van Donny Roelvink en Amijé? 

Relatiestatus Donny Roelvink
Na hun deelname aan Temptation Island VIPS 2018 dacht iedereen dat Donny en Amijé uit elkaar zouden gaan, maar het stel bleef toch samen. Nu bijna een jaar later denken fans dat de twee niet meer samen zijn. Donny Roelvink bracht verwarring door zijn bijschriften onder zijn Instagram-foto's. Zo schreef hij onder zijn foto's: 'Spijt Schat' en 'Kan niet geloven dat je mij wou'. Daarnaast zijn de twee al een lange tijd niet meer samen gespot. Maar Donny Roelvink geeft nu duidelijkheid over zijn relatiestatus in een YouTube-programma van Nina Warink. 

Donny Roelvink relatiestatus
Donny Roelvink vriendin
In het programma 'Draaien met Nina' vertelt Donny Roelvink over zijn relatiestatus en ontkent hij alle geruchten: "Ik heb gewoon een vriendin. Mijn vriendin is 2,5 maand aan het reizen. Vandaar dat ik niet met haar ben op dit moment." En in een ander interview liet hij meer weten over de verwarrende bijschriften onder zijn Instagram-foto's. "Die teksten op Instagram zijn lyrics uit mijn nieuwe clip," vertelt Donny Roelvink. Hij had graag met Amijé samen willen reizen, maar door zijn drukke agenda kon dit niet. Nou, wij zijn blij dat de twee nog steeds samen zijn. 

Bekijk het hele interview met Donny Roelvink hieronder! 

 

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved