Celebs

Miley Cyrus heeft alweer een nieuwe boyfriend en dit is hem

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus heeft alweer een nieuwe boyfriend en dit is hem, The Hills' Lauren Conrad is bevallen van haar tweede kindje, het nieuwe album van Justin Bieber komt dit jaar nog uit en dit is het bewijs dat Selena Gomez en Niall Horan aan het daten zijn. 

Miley Cyrus heeft alweer een nieuwe boyfriend en dit is hem
Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn nog maar net uit elkaar, maar Miley is nu alweer flink aan het daten. Eerst nog met Caitlynn Carter, maar nu met hottie Cody Simpson. De zangeres lag in het ziekenhuis en liet via Instagram Stories weten dat haar boyfriend op ziekenbezoek kwam. De volgende Story was van Cody Simpson en hij nam bloemen en zijn gitaar mee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rom Cyrus (@romcyrus) op

The Hills' Lauren Conrad is bevallen van haar tweede kindje
Lauran Conrad, je kent haar vast nog wel van The Hills, is bevallen van haar tweede kindje. Samen met haar hubby William Tell heeft ze nu twee zoontjes. Op Instagram postte LC een foto van een kunstwerk van het gezin en deelde ze de naam van de baby boy: Charlie Wolf Tell. Haar eerste zoontje heet Liam en is nu twee jaar oud. We wensen ze heel veel geluk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad) op

Het nieuwe album van Justin Bieber komt dit jaar nog uit
We hebben lang moeten wachten voor de nieuwe muziek van Justin Bieber, maar het wachten wordt eindelijk beloond. Zijn break lijkt nu echt voorbij, want Justin heeft zijn fans via Instagram beloofd dat de nieuwe plaat dit jaar komt. Het is jammer genoeg nog niet bekend wanneer precies, maar wij kunnen niet wachten op zijn nieuwe music!

Dit is het bewijs dat Selena Gomez en Niall Horan aan het daten zijn
Het gerucht gaat al een tijdje rond dat Selena Gomez aan het daten is met One Direction-zanger Niall Horan. De twee zijn laatst namelijk weer gespot tijdens een etentje en dat terwijl Niall zijn armen om Selena had. Volgens een bron werden ze eerder al zoenend gespot op een feestje. Betekent dit dat de twee aan het daten zijn? 

Lili Reinhart brengt een gedichtenbundel uit
Het nieuwe seizoen van Riverdale is begonnen en de nieuwe film van Lili Reinhart draait in de bios. Maar acteren is niet haar enige talent: ze schrijft namelijk ook poëzie. Enne, binnenkort kan je al haar gedichten lezen. De actrice brengt namelijk een gedichtenbundel uit. Het gedichtenbundel heet Swimming Lessons Poems en via de link op haar Instagram-account kan je het boek pre-orderen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

Bron: Cosmogirl, Glamour, RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved