Alles over de break-up tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes

Celebs door roos

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al hebben gelezen zijn Dave Roelvink en zijn vriendin Julia Mekkes sinds vorige maand uit elkaar. Fans zagen dit niet aankomen en de geruchtenmolen begon te draaien. In dit artikel lees je alles over de break-up tussen Julia en Dave.

Dave Roelvink en Jula Mekkes uit elkaar

Op 28 oktober ​werd bekend gemaakt dat Dave Roelvink en Julia Mekkes de relatie hebben verbroken. Het koppel was meer dan drie jaar samen en ze kochten afgelopen zomer zelfs samen een huis. De 25-jarige Dave en zijn 27-jarige vriendin wonen inmiddels niet meer samen bevestigt Frank Wisse, de manager van Dave. De geruchten dat de relatie verbroken was gingen al nadat Julia haar liefje niet kwam aanmoedigen tijdens Boxing Influencers. Vervolgens waren alle foto's van hen samen verwijderd op Instagram. Maar waarom is het eigenlijk uit? Dat lees je hieronder.

Waarom zijn Dave en Julia uit elkaar?

Toen de manager van Dave had bevestigd dat hij niet langer samen is met Julia ging de geruchtenmolen draaien na een uitspraak van vader Dries Roelvink: ''Door zijn boksvoorbereiding heeft Dave al ruim tweehonderd dagen niets meer gedronken en ging ook niet meer uit. Julia soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat.'' Fans dachten dat Julia was vreemdgegaan en Dave had verlaten voor een ander. Gelukkig blijkt dit niet waar te zijn. Julia geeft een update via Instagram, waarop Dave reageerde met een hartje.

''Lieve mensen, vol ongeloof zit ik te lezen hoe de media los aan het gaan is. Ik heb Dave niet “verlaten” en er is absoluut geen ander in het spel. Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim 3 jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij. Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten. Het doet mij onwijs veel pijn dat ik dingen lees waarin ik mij totaal niet in kan vinden. Ik wil jullie nog even bedanken voor alle lieve berichten die ik dag in dag uit van jullie heb ontvangen tijdens mijn relatie met Dave, dat heeft mij altijd heel goed gedaan. ❤️''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julia Mekkes (@juulszie) op

Levens sluiten niet op elkaar aan

Later geeft ook Dave een update over de relatiebreuk. Hij schrijft dat hij fantastische jaren met Julia heeft gehad, maar dat hun levens toch niet goed op elkaar aansluiten. Ze hebben daarom besloten om te stoppen. Niet heel gek, als je kijkt naar de verschillen tussen Dave en Julia. Dave is regelmatig te zien op televisie (o.a. met zijn broertje Donny) en draait 's nachts nog regelmatig als dj. Julia moet daarentegen vroeg op, want is druk aan het werk als strafrechtadvocate.

Lees hier alles over het nieuwe liefje van zijn broertje Donny Roelvink.

dave julia relatiebreuk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julia Mekkes (@juulszie) op

 

Komt het nog goed tussen Dave en Julia?

Op dit moment woont Dave is het huis waar ze eerst samen woonden, samen met de hond (Klaas) die ze samen hadden gekocht. Waar Julia nu woont is niet bekend. Gelukkig lijkt het erop dat ze nog wel samen door een deur kunnen en lijkt het erop dat ze elkaar nog zien. Julia plaatst namelijk regelmatig filmpjes van haar met hond Klaas op Instagram. Of het nog goed komt tussen de twee? De tijd zal het leren. ''Je weet nooit wat er nog gebeurt, maar voor nu is het over'' aldus de manager van Dave.

dave julia hond

Beeld: Brunopress