Celebs

Dit is het nieuwe liefje van Donny Roelvink

De geruchten gingen al een tijd dat Donny Roelvink en zijn liefje Amijé uit elkaar ware. In april werd het dan ook bevestigd: het stel is niet langer samen. Inmiddels is hottie Donny alweer een paar maanden op de markt, maar helaas moeten we alle fans nu alweer uit hun droom helpen. Het schijnt dat Donny Roelvink alweer een nieuwe lover heeft. Over wie we het hebben? Dat lees je in dit artikel.

Nieuwe vriendin Donny Roelvink
Zo'n vijf maanden geleden kwam het nieuws naar buiten: Donny Roelvink en Amijé Van Der Laan zijn niet langer samen. Na Temptation Island VIPS ging het al niet helemaal lekker tussen de twee en in april besloten ze dan ook echt een punt te zetten achter de relatie. Donny Roelvink was weer single and ready to mingle. Helaas moeten we vandaag mededelen dat Donny niet langer op de markt is. Hij plaatste namelijk vandaag een foto op zijn Instagram met zijn nieuwe liefje.

De tekst gaat hieronder verder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink. ⁶𓅓 (@donnyroelvink) op

Janice Blok is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink
Na vijf maanden vrijgezel zijn vond de zoon van Dries Roelvink het blijkbaar tijd om zich weer te binden. Tenminste als we de zoetsappige foto moeten geloven die hij vandaag plaatste. Hij zette bij de foto: ''Jij bent anders''. Dat moet wel dikke mik zijn, toch? Niemand minder dan Janice Blok schijnt de gelukkige te zijn. Wellicht ken je haar uit video's van het YouTube-kanaal 'Janice from the Vlog' of heb je haar weleens op Instagram voorbij zien komen, waar ze meer dan 30k aan volgers heeft.

De twee hebben zelf nog niks bevestigd, maar ze heeft wel verdacht veel weg van Amijé als je het ons vraagt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved