Celebs

Donny Roelvink is na 8 weken volledig afgetraind

Hard work pays off, dat heeft Donny Roelvink nu bewezen. De hunk heeft zich acht weken lang aan een streng dieet gehouden en zich volledig afgemat in de sportschool. Het resultaat mag er zijn! Alsof Donny nog niet knap genoeg was, doet hij er nog een schepje bovenop. De broer van Dave deelt het indrukwekkende resultaat van zijn volledig afgetrainde lichaam. Oeh la la!

Geef niet op
Donny is apetrots op de foto die hij deelt na acht weken keihard trainen en een streng dieet volgen. Snappen wij, want zijn gespierde lijf is op z'n zachtst gezegd indrukwekkend. De realityster geeft meteen een mooie boodschap mee aan zijn fans. "Als je iets wilt in het leven en er hard genoeg voor werkt, is alles mogelijk," schrijft hij bij het kiekje. 

Enthousiast
Zijn fans zijn in ieder geval te spreken over het gespierde lichaam van Donny. "Daar kan ik ook wel mee wakker worden hoor," reageert een fan. "Met jou wil ik wel een beschuitje eten," schrijft een andere fan. Helaas ladies, Donny is nog altijd bezet door zijn vriendin Amijé. 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook