Martin Garrix en Charelle Schriek zijn uit elkaar en dit is de reden

News door Lincy

Martin Garrix en Charelle hebben samen een punt achter hun relatie gezet. Martin Garrix is ook wel bekend als 'de dj van Nederland'. Op Instagram maakte ze allebei dit nieuws bekend.

Martin Garrix en vriendin Charelle zijn uit elkaar

Martin Garrix en zijn vriendin Charelle Schriek hebben ongeveer drie jaar een relatie gehad. Helaas deelde het koppel gisteren een bericht op Instagram waaruit blijkt dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet.

Dit is waarom Martin Garrix en Charelle uit elkaar zijn

Hun drukke leven maakte het er niet makkelijker op en dit is dan ook waarom de twee hebben besloten uit elkaar te gaan. Het verdrietige bericht werd op Instagram gedeeld als story door de dj Martin Garrix zelf: "Het spijt me om te moeten melden dat Charelle en ik niet meer samen zijn. We houden veel van elkaar, maar vanwege onze drukke schema's hebben we besloten om onze wegen te scheiden." Ook Charelle laat precies hetzelfde bericht in haar story achter.

Ondanks alles geven ze allebei toe een geweldige drie jaar samen gehad te hebben: "We have had an amazing 3 years together and cherish all the beautiful memories that we share." Beiden vragen wel om met rust gelaten te worden. Ze vragen om hun privacy te respecteren.

Martin Garrix story

Beeld: BrunoPress, @martingarrix