News

Net ontdekt: dit is de nieuwe vriendin van Martin Garrix

2

Martin Garrix houdt zijn lippen stijf op elkaar als het over zijn liefdesleven gaat. Tot voor kort dachten we dat hij vrijgezel was (yay!), maar dat blijkt toch niet zo te zijn. De wereldberoemde dj is namelijk hartstikke bezet, alleen wil hij zijn romance het liefst geheim houden. Maar zo geheim is het niet, als je de Instagram-accounts van het kersverse setje naast elkaar zet dan valt het niet te ontkennen. Dit is de vriendin van Martin!  

De redactie van Glamour heeft flink wat speurwerk verricht op de Instagram-accounts van Martin en zijn vermeende vriendin. De beste vriend van Justin Bieber datet met Charelle Schriek, een Nederlands topmodel. Charelle is al model sinds ze twee maanden oud is. De dj en het model hebben elkaar waarschijnlijk ontmoet in Amsterdam, waar ze allebei wonen. 

De twee hebben (heel slim) geen foto's van elkaar geplaatst, maar het is toch wel heel opvallend dat ze meerdere keren foto's hebben geplaatst op dezelfde plekken. Zo waren ze samen in Hotel Villa Honegg in Zwitserland en in het Poolse Krakau. Een deel van het bewijs:

Wij snappen wel waarom de dj voor de bloedmooie Charelle is gevallen... 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 3 jaar geleden Garrixer

    Hebben mensen nooit gehoord van privacy? Kom op man hij is ook gewoon een mens met gevoelens, logisch dat hij een keer een relatie krijgt. En hij heeft niet voor niks verzwegen dat hij een relatie heeft, hij wilt gewoon leuke dingen doen met haar zonder alle aandacht van media en paparazzi! Hij is niet alleen DJ Martin garrix, maar ook gewoon Martijn Garritsen een normale jongen. En hij wilt dat graag gescheiden houden met een reden! En wat boeit het dat hij een relatie heeft, het draait toch om zijn muziek en zijn karakter? Niet om wie hij datet?

  • 3 jaar geleden Miss P

    Ik snap echt niet waarom mensen relaties van bekende mensen zo gehyped worden. Ja sure, super leuk als mensen een relatie hebben en gelukkig zijn met elkaar en dat mag ook zeker gedeeld worden maar ik vind het echt overbodig dat zoveel mensen altijd 'onderzoek' doen naar wie een relatie heeft met wie. Als ze het willen vertellen doen ze dat vanzelf wel en als er niet altijd zo'n big deal van gemaakt zou worden zouden bekende mensen er ook veel opener over zijn. Maar nu zit iedereen er de hele tijd zo bovenop...

  1. 1