News

Dit weekend zijn Temptation Island’s Damian en Yasmin zoenend gespot

Als je afgelopen donderdag Temptation Island VIPS 2019 hebt gezien, dan weet je dat alle relaties (als ze niet al over zijn) aan een zijden draadje hangen. Inmiddels weten we welke koppels Temptation Island hebben overleefd en dat Damian en zijn liefje Shirley en Yasmin met haar lover Thomas daar niet bij horen. Daarom dachten Yasmin en Damian wellicht: ”dan gaan we toch met elkaar!?” als we deze beelden moeten geloven.

Temptation Island’s Yasmin en Damian zoenend gespot
Het is geen geheim meer dat er relaties zijn gesneuveld tijdens Temptation Island VIPS 2019. De relatie tussen Yasmin en Thomas viel als eerste in het water toen Thomas vreemdging en niet veel later zette ook Shirley een punt achter haar relatie met Damian. Yasmin en Damian bleven alleen achter en zoeken nu ‘steun’ bij elkaar? Tenminste als we een oplettende fan moeten geloven. Op de Facebook-pagina van Team Tempa zijn namelijk beelden gedeeld van Yasmin en Damian. Volgens de tekst zijn ze aan het zoenen na een boeking in Roosendaal. Yasmin bevestigt haar avontuur met Damian en reageert onder de video:

”ach jongens – whats the problem. were all young wild and free. het was een super leuk feestje en we hebben met z’n allen hartstikke veel gedronken. er is geen sprake van overspel. iedereen geniet wel eens van een feestje en ook iedereen involved is op de hoogte 😉 fijne dag iedereen! ♥️”

Must reads 👀