News

Awkward! Thomas en Yasmin zien elkaar na Temptation Island en verleidster Daniëlle is erbij

Dat niet alle relaties Temptation Island VIPS 2019 hebben overleefd mag duidelijk zijn. Zo waren er ook al 'donkerbruine' vermoedens dat Thomas en Yasmin de ultieme relatietest niet hebben overleefd. Er is nu een video waarin ze elkaar zien mét verleister Daniëlle erbij (awkward!) en het is wel duidelijk dat ze geen koppel meer zijn.

Awkward ontmoeting tussen Yasmin en Thomas
Hoewel de koppels nog geheim moeten houden of ze nog steeds een relatie hebben of niet, zijn er veel geruchten dat bijna alle koppels het niet hebben overleefd. Zo heeft Pommeline op haar Insta-stories gezet dat de relatie met Fabrizio over is en heeft ook Damian al zijn mond voorbij gepraat. Ook gingen er geruchten dat Thomas en Yasmin niet meer samen zijn en na het zien van de video van Concentrate kunnen wij ook onze conclusie trekken.

De tekst gaat onder de afbeelding verder

thomas yasmin

Verleidster Daniëlle
Yasmin voor de video naar een event en de presentatrice waarschuwt haar: ''Ik denk alleen wel dat er een paas mensen zijn die je misschien niet wil zien.'' Maar natuurlijk, ook Thomas Cox was aanwezig. Haar eerste reactie was: ''Ik weet niet of ik jou nog wel wil knuffelen na de aflevering van vandaag'', waarop Thomas antwoordt: ''Nou het is maar een aflevering'' om vervolgens de awkward silence te verbreken zegt hij: ''Je hebt wel een dag uitgekozen zeg''. Alsof dit nog niet awkward genoeg was, komt vervolgens ook nog verleidster Daniëlle aanzetten, die in Temptation Island VIPS haar zinnen op Thomas heeft gezet. Wat haar reactie toen was? Dat zie je in onderstaande video.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook