News

Deze koppels hebben Temptation Island VIPS 2019 niet overleefd

1

Donderdag is het alweer tijd voor de derde aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Dat niet alle koppels de ultieme relatietest overleven mag wel duidelijk zijn, want via verschillende bronnen is er bewijs dat sommige koppels niet langer samen door het leven gaan. Benieuwd welke koppels Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd en waarschijnlijk vreemdgaan? Dat lees je hier.

temptation island vips 2019 koppels vreemdgaan

Kandidaten gaan vreemd tijdens Temptation Island VIPS 2019
Vorig seizoen Temptation Island was saai, slecht gecast en om bij in slaap te vallen *gaap*. Bij Temptation Island VIPS 2019 gaat het er heel anders aan toe. De koppels zijn losbandiger en er ligt verleiding op de loer... Er gaan meerdere geruchten dan verschillende koppels Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd en uit verschillende bronnen blijkt dat een paar kandidaten sowieso een slippertje maken in het nieuwe seizoen Temptation Island. Welke koppels het waarschijnlijk niet hebben overleefd? Dat lees je hier.

thomas jessie temptation island vips 2019

Thomas Cox en Yasmin Karssing
Het gerucht dat Thomas Cox en Yasmin Karssing niet meer bij elkaar zijn na hun deelname aan Temptation Island VIPS 2019 ging al langer rond. Verschillende bronnen meldden zelfs dat het koppel al uit elkaar was, vóórdat ze aan het programma deelnamen. Zelf ontkennen ze dit en in onderstaande video legt Thomas het uit.

dit tekst gaat onder deze video verder.

Of ze nou wel of geen 'echte relatie' hadden voordat ze meededen aan Temptation Island VIPS 2019, het moge duidelijk zijn dat dit koppel de relatietest niet heeft overleefd. Uit betrouwbare bron hebben wij gehoord dat Thomas binnenkort zwicht voor de charmes van verleidster Daniëlle. Of Yasmin hierna ook vreemdgaat is nog niet duidelijk, maar in het verleden heeft ze ook al eens 'revanche genomen' nadat Thomas een slippertje maakte. Daarnaast gaan de geruchten dat Thomas zich op meerdere feestjes losbandig heeft gedragen en hij duidelijk liet weten dat hij weer 'op de markt' was én heeft hij deze maand een nieuw huis gekocht, terwijl hij eerst samenwoonde met zijn liefje Yasmin? Erg toevallig allemaal... Oja, enne als je Yasmin of Thomas op Instagram volgt zie je dat ze al heel lang niks met elkaar hebben geplaatst. 1+1+1=...

fabrizio pommelien temptation island vips 2019
Fabrizio en Pommeline
Iets meer dan een jaar geleden werden Fabrizio en Pommeline een stel. Ze waren beide verleider op Temptation Island om elkaar vervolgens na afloop te verleider. Toen Fabrizio haar ten huwelijk vroeg moest hun relatie natuurlijk een laatste proef doorstaan voordat ze elkaar het 'ja-woord' geven en dat is natuurlijk de ultieme relatietest tijdens Temptation Island VIPS 2019. 

Of de bruiloft er nog steeds gaat komen? Waarschijnlijk niet. Fabrizio is meerdere malen gespot met verleidster Julia en hier lees je hoe Fabrizio hierop reageerde. Daarnaast liet Pommeline een tattoo weghalen, waarop de naam van Fabrizio te zien was. Dit is genoeg bewijs, toch?

shirley damian temptation island vips 2019

Shirley & Damian
Van Shirley en Damian hebben we tot nu toe nog weinig gehoord. Tenminste buiten Temptation Island VIPS 2019 dan... Shirley is namelijk in het programma niet op haar mondje gevallen en vertelt tot in detail over haar relatie met Damian. Ze is er dan ook van overtuigd dan Damian vreemdgaat, alhoewel de mannelijke verleiders denken dat Shirley zelf ook als eerste de mist ingaat.

quentin channah temptation island vips 2019Channah en Quentin
In april maakten Channah en Quentin bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Hoewel niemand dacht dat het koppel alsnog mee zou doen aan Temptation Island VIPS 2019, bleek niets minder waar. Hier lees je wanneer ze erachter kwamen dat ze zwanger waren. Een maand na de bekendmaking van de zwangerschap leek het erop dat het koppel uit elkaar was, dit door verschillende emotionele uitingen op Instagram door beide. Toch zitten de twee in Temptation Island VIPS 2019, maar stappen ze eerder uit het spel omdat het te zwaar werd om het geheim te bewaren. Gelukkig kijken ze samen de afleveringen terug, dus denken wij dat dit koppel het wel heeft overleefd.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 dagen geleden vero999

    Wat dacht van ze allemaal

  1. 1