News

Temptation Island’s Fabrizio sprak stiekem af met verleidster Julia

Als je ons vraagt wie er het vaakst in het nieuws zijn geweest sinds Temptation Island VIPS 2019, dan zijn het toch wel echt Fabrizio en Pommeline. De twee waren voor het programma nog verloofd, maar inmiddels is dit over en uit. Fabrizio krijgt echter genoeg aandacht als we de geruchten geloven en Fabrizio doet nu een boekje open.

Fabrizio en Pommeline
Fabrizio en Pommeline lijken tot nu toe het enige koppel dat misschien Temptation Island VIPS wel overleefd, maar het stel heeft zelf al bevestigd dat ze niet langer samen zijn. Als we kijken naar het interview met Fabrizio in Temptation Gossip, kunnen we hieruit opmaken dat ze nog wel een relatie hadden na Temptation Island.

Pssssst: check hier het nieuwe liefje van Pommeline.

pommeline fabrizio temptation island

Fabrizio en Julia
Helaas gooide verleidster Julia alsnog roet in het eten. ”Ik wou het liefst de band met Julia behouden, maar ik wist dat Pommeline daar geen fan van was. Maar ik wou haar er ook van overtuigen: het is niet meer dan vriendschap.” vertelt Fabrizio. Toch was het wel meer dan just friends. ”Uiteindelijk hebben we onszelf voor de gek gehouden, want we wisten allebei dat er tussen Julia en mij wel een soort aantrekkingskracht was. ”Dit ontkenden en negeerden we allebei.”

Geen contact
Pommeline wilde dat Fabrizio geen contact had met Julia. Dat heeft Fabrizio drie dagen volgehouden. ”Uiteindelijk ben ik haar weer gaan appen en heb ik toch stiekem afgesproken met Julia.’ Op de vraag of hij dat eerlijk tegen Pommeline heeft verteld antwoordt Fabrizio als volgt: ”Nee, ik heb dat heel lang verzwegen. Ik had vanaf dag één eerlijk moeten zijn. Hij had willen zeggen: ”Kijk Pommeline, hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam is gedoofd en ik heb gevoelens voor een ander.”

De tattoo van Fabrizio
De relatie is dus inmiddels over, maar Pommeline zat nog wel met een enorme tattoo van Fabrizio op haar been. Ferry vroeg wat Fabrizio vond van het feit dat Pommeline de tattoo laat weg laseren: ”Heel confronterend, ik besef me nu pas maanden later wat ik haar heb aangedaan’ en ‘misschien had ik haar moeten tegenhouden.”

Na Julia had Fabrizio nog een tijdje een relatie met Maithé, maar ook dit is inmiddels over.

Must reads 👀