News

Temptation Island's Fabrizio reageert op de geruchten met verleidster Julia

Uh oh, een tijdje geleden gingen de geruchten al dat de relatie tussen Fabrizio en Pommeline Temptation Island het niet heeft overleefd. Fabrizio zou zijn gespot met verleidster Julia en Pommeline met (oud-)verleider Joshua. Echter hield het 'koppel' zelf de lippen stijf op elkaar. Fabrizio reageert nu eindelijk op de geruchten en wij hebben de beelden.

Fabrizo en verleidster Julia
Temptation Island is nog maar net gestart en eigenlijk weten we het al zeker: Fabrizio en Pommeline hebben de ultieme relatietest niet overleefd. Fabrizio is inmiddels niet één, maar meerdere malen gespot met verleidster Julia. Pommeline was innig aan het dansen met Joshua en liet ook nog eens haar tattoo van Fabrizio verwijderen. Do we need to say more? Helaas houden beide hun lippen stijf op elkaar, omdat ze natuurlijk nog niks mogen zeggen. Toch is er eindelijk beeldmateriaal opgedoken waarin Fabrizio een reactie geeft op de geruchten:


Hij zegt het volgende: “Ik kan er helaas niet veel over kwijt”, reageert Fabrizio nu, in gesprek met Shownieuws. “Ik word overal opgemerkt, er wordt gefotografeerd en gefilmd en weet ik veel wat. Ze maken er wat van.” Al geeft de voormalig Temptation-verleider wel toe: “Julia is een leuke meid, ja.” Valt het jullie ook op dat hij het behoorlijk warm kreeg van deze vragen ;-)?

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook