News

Shirley doet nu ook boekje open over haar relatie met Damian

In aflevering 11 van Temptation Island zette Shirley een punt achter de relatie met Damian, dus wij weten het zeker: aflevering 12 wordt héftig. Wij gaan hier nog niks spoilen, maar willen het wel even hebben over de relatie. Gisteren schreven we al dat Damian vertelde dat ze eigenlijk al geen relatie meer hadden voor Temptation Island en nu doet ook Shirley een boekje open over de relatie.

Relatie Damian en Shirley
Dat de relatie tussen Damian en Shirley niet helemaal lekker zat voordat ze meededen aan Temptation Island is duidelijk. Het lijkt er zelfs op dat het al uit was, voordat ze naar het eiland gingen. Of het uit was of niet, Shirley zette er in ieder geval in aflevering 11 definitief een punt achter en dat had ze eigenlijk veel eerder willen doen. ''Ik heb zeker wel spijt van hoe ik sommige dingen heb aangepakt, en dit is er wel één van, ja.'' Ook geeft Shirley toe dat ze elkaar voor Temptation Island al lang niet hadden gezien, dit omdat ze constant ruzie hadden. ''Het ging helemaal niet meer goed en zouden ook uit gaan zoeken of het nog wel zin had om samen verder te gaan, na wat er allemaal gebeurd was in Nederland.''

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

shirley damian temptation island

Shirley en verleider Daan
Het lijkt erop dat Shirley inmiddels een stuk gelukkig is met niemand minder dan verleider Daan. Hij wilde blijkbaar wél met Shirley naar De Apenheul ;-).

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook