News

Wait, what? Het was al uit tussen Damian en Shirley voor Temptation Island

Na Thomas en Yasmin, zijn sinds de vorige aflevering Damian en Shirley ook geen koppel meer. Shirley koos er, notabene op dag 11, voor om de relatie te verbreken en de kijkers begrepen er niks van. Maar nu komt de aap uit de mouw! Het schijnt namelijk dat Damian en Shirley al niet meer samen waren voor Temptation Island VIPS 2019.

Damian en Shirley hadden voor Temptation Island al geen relatie meer
De geruchten ging al langer en laatst praatte Damian zijn mond voorbij... Shirley en Damian zijn geen setje meer. Maar even eerlijk: wie was er nog meer zo verbaasd toen Shirley in aflevering 11 opeens uit het niets de relatie met Damian verbrak? Ze gooide de handdoek in de ring en het leek alsof het haar niks deed. Gek! Of toch niet zo gek...? Het schijnt namelijk dat Damian en Shirley voor Temptation Island al nauwelijks meer contact hadden.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

shirley damian temptation island

''We hadden elkaar al vier weken niet gezien''
In een video samen met Quentin en Channah doet Damian namelijk een opmerkelijke uitspraak: ''We hadden elkaar vier of vijf weken voor Temptation niet gezien, hè?'' Wait... what!? Damian was er klaar mee: ''As jij geen aandacht gaat stoppen in deze relatie en je wil me niet meer zien, moet je dat zeggen. Anders ga ik het ergens anders zoeken.'' 

Zeven weken zonder seks
Toch zijn ze als koppel naar Temptation Island gegaan, maar Damian had er weinig vertrouwen in. ''Als je vier weken lang elkaar niet ziet, geen seks hebt, niet eens met elkaar communiceert...'' vervolgens zegt hij: ''Met zo’n basis zijn we Temptation Island ingegaan. Ik heb in totaal met Temptation Island erbij zes, zeven weken zonder seks gezeten.'' Goed, dit is natuurlijk het verhaal van Damian. Shirley heeft er ongetwijfeld iets heel anders over te zeggen. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd wat er in aflevering 12 gaat gebeuren. De geruchten gaan in ieder geval dat niet alleen Thomas vreemd gaat tijdens dit seizoen...

Dat Damian en Shirley nu geen relatie meer hebben is in ieder geval een feit. Shirley schijnt het nu erg gezellig te hebben met verleider Daan. Benieuwd welke koppels Temptation Island nog meer niet hebben overleefd? Dat lees je hier.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook