News

Uh oh! Het lijkt erop dat er nóg iemand vreemdgaat tijdens Temptation Island VIPS 2019

Donderdag is het alweer tijd voor aflevering 12 van Temptation Island VIPS 2019. Als je aflevering 11 al hebt gezien, dan weet je dat aflevering 12 nog heftiger gaat worden. De relatie tussen Thomas en Yasmin is over, maar ook Shirley en Damian lijken niet langer een koppel te zijn. Damian gooit de handdoek in de ring na de uitspraken van zijn vriendin Shirley en het lijkt erop dat hij wraak neemt.

Temptation Island VIPS 2019: aflevering 12
Damian kreeg tijdens het laatste kampvuur te horen dat hij weer single is. Shirley was er helemaal klaar mee en zei dat het uit was. Dit zag Damian (en vele andere kijkers) absoluut niet aankomen. Damian ging door het lint toen hij terugkwam in de villa. Grote kans dat hij later troost zoekt bij Djamiah, want het lijkt erop dat zij nog een avontuurtje samen beleven tijdens Temptation Island VIPS 2019. Dat komt door een video op YouTube.

In onderstaande video krijgen de verleidsters verschillende vragen waarop zij 'ooit' of 'nooit' moeten beantwoorden. Bij de vraag of ze weleens gezoend hebben met een BN'er antwoordt Djamiah braaf 'nooit'. Verleidster Julia greep in en zei 'nog niet'. Ze doelde hier waarschijnlijk op Damian en het feit dat Djamiah hier eigenlijk nog niks over mocht zeggen. Bekijk de video hieronder.
djamiah damian temptation island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook