News

Yasmin neemt het op voor verleidster Daniëlle na #zurekut

Een paar dagen geleden schreven we nog over Temptation Island's Yasmin die de hashtag #zurekut in het leven bracht. Het zou hier gaan om de flamoes van verleidster Daniēlle, maar als je Temptation Island VIPS 2019 hebt gezien weet je dat het eigenlijk over iets heel anders ging. De hashtag was echter al viral gegaan en je begrijpt dat Daniēlle hier niet blij mee was. Yasmin neemt het nu voor haar op en heeft er het volgende over te zeggen.

yasmin danielle temptation island

Yasmin introduceerde de hashtag: #zurekut
Het is je vast niet ontgaan dat de hashtag #zurekut vorige week viral ging. Waarom dit viral ging? Dat lees je hier. Stonken de handen van Temptation Island's Thomas (het ex-liefje van Yasmin) naar vis of door de flamoes van Daniëlle? 

Yasmin zag er in ieder geval de lol van in en riep na het zien van beelden tijdens het kampvuur: ''Ik hoop hoopte dat heel Nederland dit gaat zeggen''. De hashtag ging viral en Daniëlle was de pineut... Want als je goed had opgelet tijdens de uitzending, zag je dat het ging om een flauwe edit-stunt. Yasmin kreeg inmiddels ook medelijden met de verleidster en neemt het nu voor haar op. Ze plaatste onderstaande story op haar Instagram-account:

yasmin danielle temptation island vips 2019

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook