News

Dit weten we tot nu toe over Temptation Island 2019

Het heeft even geduurd, maar over een paar weken is het dan eindelijk weer zover: Temptation Island 2019. De eerste kandidaten zijn inmiddels gelekt en ook staat er al met grote koeienletters in onze agenda wanneer aflevering 1 op televisie is. Dat wordt smullen! Wij geven je vandaag alvast een update wat er tot nu toe bekend is over het nieuwe seizoen om alvast in de stemming te komen.

Dit weten we over aflevering 1
Hoewel we eerst te horen kregen dat de eerste aflevering van Temptation Island op donderdag 7 februari werd uitgezonden, moeten wij jullie helaas mededelen dat de aftrap van nieuwe seizoen pas op 14 februari is. Niks romantisch naar de bioscoop op Valentijnsdag dus, want jij wil de eerste aflevering natuurlijk zéker niet missen ;-). Hier hebben we alvast een voorproefje voor je.

Lees ook: Is dit het bewijs dat dit bekende koppel meedoet aan Temptation VIPS?

''Zeer spraakmakend''
Rick Brandsteder, presentator van het programma, verklapte in RTL Boulevard dat het nieuwe seizoen ''weer zeer spraakmakend wordt'' hij voegde er nog aan toe: ''Elk jaar is het weer net even wat anders'' aldus Rick. Wij zijn zeer benieuwd welke twist het programma dit jaar krijgt... Bekijk hieronder wat Rick precies vertelt over het nieuwe seizoen. Spannend!

Lees ook: Deze oud Temptation-ster gaf zich op als verleider voor het nieuwe seizoen Temptation Island

Wie doen er mee aan het nieuwe seizoen?
En dan natuurlijk nog de grote vraag... Welke koppels doen mee aan het nieuwe seizoen? En welke verleiders gaan hun best doen om deze koppels uit elkaar te krijgen? Hoewel de opnames al achter de rug zijn, is er nog niet bekend gemaakt welke koppels er te zien zijn in het nieuwe seizoen. Wel zijn er al een paar namen van de verleiders verklapt. Wie dat zijn? Dat lees je hier.

Op dit moment zijn er dus drie verleiders bekend, wij zetten ze voor je op een rij hieronder. Welke koppels meedoen, dat blijft nog even geheim. Wanneer dit bekend wordt gemaakt weten wij niet, maar jullie zijn de eerste die het horen. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte ;-).

Kimberly Herman
De eerste verleidster is een Belgische, namelijk Kimberly. Kimberly komt uit het Belgische Turnhout en het is niet helemaal een verrassing dat ze deelneemt aan een nieuw seizoen Temptation Island. Ze is namelijk vriendinnen met Billy en Andrea uit het vorige seizoen.

kimberly herman temptation island 2019

Jietse Strubbe
Jietse is ook een Belgische schone en heeft ook nog eens een eigen kledingmerk, namelijk: 2Young. Hij mag ons ook wel verleden... Oh la la!

jietse strubbe temptation island 2019

Emma de Busscher
Nog een Belgische dame, want ook Emma komt uit België en werkt in de horeca. Verder is er nog weinig over haar bekend, maar dat duurt vast niet lang meer...
emma de busscher temptation island 2019

Over op de Nederlandse verleiders...

Jonah van Utrecht
De eerste verleider die de meiden op het eiland gaat versieren is Jonah van Utrecht. Hij zou al flink hebben opgeschept over zijn in deelname aan het programma in zijn woonplaats Noordwijk volgens Michella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jonah van Utrecht (@jonahvu) op

Demi van den Hoof
Demi van den Hoof is de tweede Nederlandse verleidster volgens Michella Kox. Helaas is haar Instagram-account afgeschermd. Wat we wel over haar weten? 

We zijn er vrij zeker van dat het inderdaad klopt dat Demi deelneemt een het nieuwe seizoen. Ze werkt in Club FIX in Tilburg, hier komen ook zeer regelmatig alle Ex on the Beach: Double Dutch-sterren een avondje stappen, daarnaast is ze Facebook bevriend met de Belgische Emma Busscher en Kimberly Hermans, waarvan ook eerder bekend werd gemaakt dat zij meedoen aan Temptation Island.

demi temptation island 2019

Wanneer wordt Temptation Island 2019 aflevering 1 uitgezonden?
Vergeet die romantische date op Valentijnsdag en trommel je girlsquad op, want 14 februari om 20:30 begint het nieuwe seizoen Temptation Island op RTL5. Wij kunnen niet wachten.

Lees ook:
Dit is de waarheid achter de derde deelname van Niels en Rosanna
Bewijs: Mezdi bedroog Daniëlle met Lena uit Ex On The Beach

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved