News

Is dit het bewijs dat dit bekende koppel meedoet aan Temptation Island VIPS?

Temptation Island is sowieso al een heerlijk programma om te kijken op donderdagavond, maar afgelopen seizoen werd het nog beter met Temptation Island VIPS. Stiekem hopen we dat er een nieuw seizoen komt met VIPS en als we dit bekende stel moeten geloven gaat er ook een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS komen. YAS! Lees hieronder welk bekende stel zich heeft opgegeven voor een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS.

Nieuw seizoen Temptation Island VIPS
Zit jij ook met smacht te wachten op een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS? Lucky you, want als we de nieuwe vriendin van Barbie's ex Michael van der Plas moeten geloven komt er ook een nieuw seizoen komen met BN'ers. Inclusief Michael en zijn vriendin Naomi. Naomi laat op haar Instagram weten dat zij en Michael zichzelf hebben opgegeven voor Temptation Island VIPS seizoen twee en de grote relatietest aan willen gaan. Volgens Michael wil vooral Naomi dit graag, om erachter te komen of hij wel betrouwbaar is. Hmmm, dan zit je relatie niet helemaal goed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op

Wij zijn benieuwd of er inderdaad een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS komt (fingers crossed) en of Michael en Naomi daadwerkelijk de relatietest gaan doen. We houden jullie op de hoogte!

Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved