News

Deze oud Temptation-ster gaf zich op als verleider voor het nieuwe seizoen Temptation Island

Het is jullie als echte Temptation Island-fans vast niet ontgaan dat er een nieuw Temptation Island-seizoen in de maak is. Woehoe! Wij kunnen niet wachten op de eerste beelden en zijn ontzettend benieuwd naar de koppels en (natuurlijk) de verleiders. Ook een oud-deelnemer meldde zich dit jaar aan als verleider, of 'ie in het nieuwe seizoen te bewonderen is lees je hier.

Nieuw seizoen Temptation Island

Wij zijn al helemaal ready voor een nieuw seizoen Temptation Island. Wat jullie? Hoewel er nog weinig bekend is over het nieuwe seizoen, werd er vandaag wel bekend gemaakt dat een oud-deelnemer zich dit jaar had opgegeven als verleider. Raad jij wie het is?

Nieuwe verleider
Guess what? Timtation is back. Tim had na zijn Temptation Island-avontuur geen vriendin meer en ook met zijn nieuwe verovering Cherish bleef het niet lang aan. Dit jaar kan hij dus niet deelnemen als koppel en kwam hij op het idee om zichzelf op te geven als verleider. Tim vertelde aan RTL Boulevard dat hij graag mee wil doen aan het nieuwe seizoen. "Ik zou direct weer meedoen. Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Wauters (@timtation_2018) op

Timtation in Temptation Island VIPS?
Helaas voor Tim waren er al genoeg verleiders beschikbaar voor komend seizoen en zien we Tim dus niet terug in het nieuwe seizoen Temptation Island. Toch is er nog hoop voor Tim. Het gerucht gaat namelijk dat er ook een nieuwe Temptation Island VIPS aankomt en wellicht dat Tim daar een plekje weet te bemachtigen voor zijn debuut als verleider.

Bron: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved