News

Gelekt: Deze singles doen mee als verleiders aan Temptation Island 2019

De opnames voor een nieuw seizoen Temptation Island zitten erop. En geef toe, wat hebben wij zin in een nieuw seizoen #dramatime! Hoewel er nog weinig bekend is over de deelnemers, zijn er al wel een paar namen van verleiders gelekt. Wij hebben de eerste namen voor je inclusief foto's.

Temptation Island 2019
We moeten nog éven geduld hebben, maar voor je het weet is het 2019 en start het nieuwe seizoen Temptation Island. Yay! Hoewel er al druk gespeculeerd wordt wie de nieuwe koppels en verleiders zijn, is er nog steeds maar vrij weinig informatie... Tot nu. We hebben namelijk maar liefst drie namen voor jullie ontrafeld die meedoen aan Temptation Island 2019 en hier komen ze.

Kimberly Herman
De eerste verleidster is een Belgische, namelijk Kimberly. In oktober schreef de Belgische krant HLN al dat de 21-jarige Kimberly op het eiland druk bezig was met het verleiden van de manne in de villa. Kimberly komt uit het Belgische Turnhout en het is niet helemaal een verrassing dat ze deelneemt aan een nieuw seizoen Temptation Island. Ze is namelijk vriendinnen met Billy en Andrea, die eerder meededen aan Temptation Island. Kimberly werkt als serveerster in Club Roxy in Antwerpen, maar wil eigenlijk als personal trainer aan het werk gaan.

Emma de Busscher
Naast Kimberly hebben we de naam van nog een verleidster, namelijk Emma. De Belgische Emma werkt ook in de horeca en probeerde dit seizoen met haar blonde lokken de mannen gek te maken op het eiland. Of dat ook is gelukt moeten we nog even afwachten...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ems ✨ (@emmadebusscher) op

Jietse Strubbe
Last but not least, een man (oh la la)! Wederom een Belg en die er zeker mag zijn, namelijk Jietse. Hij heeft een eigen kledingmerk, maar maakte tussendoor even tijd om de vrouwen in de Temptation Island-villa gek te maken.

temptation island jietse

Temptation Island 2019
We moeten nog heel even wachten voordat we de verleiders in actie zien, maar vanaf 7 februari start Temptation Island 2019. Nog heel eventjes geduld dus dames!

Bron: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved