News

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island 2019

Gisteren maakten wij jullie al blij met namen van de eerste verleiders die hun intree gaan maken in de villa tijdens het nieuwe seizoen Temptation Island. Vandaag nog iets veel beters, want de eerste beelden van Temptation Island 2019 zijn hier. Check hier snel de beelden, want het belooft een heftiger seizoen dan ooit te worden.

Temptation Island 2019
We missen Temptation Island nog steeds op de donderdagavond. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. De opnames van Temptation Island 2019 zitten erop en dat betekent dat het niet heel lang meer kan duren. Hoewel in februari de eerste uitzending pas op televisie komt, hebben we hier alvast een teaser voor je. In de teaser geplaatst door VIJF, is te zien hoe één van de kandidaten compleet door het lint gaat en dreigend de cameraman beveelt dat hij moet stoppen met draaien. Oh oh... Dit wordt weer één groot drama! Bekijk hieronder de eerste teaser.

De verleiders
Hoewel er nog weinig bekend is over deelnemende koppels, zijn de eerste verleiders al wel gelekt. Wie er de koppels gek proberen te maken? Dat lees je hier.

De eerste aflevering
We moeten het helaas nog even doen met de teaser ladies, want de eerste aflevering wordt uitgezonden op 7 februari.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved