News

Temptation Island VIPS 2019: hoe gaat het nu met de stellen en wie zijn er nog bij elkaar?

Een paar maanden geleden was de laatste aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Hét seizoen die zijn voorganger, de normale Temptation Island 2019 op RTL5, op elk gebied overtrof. Er was drama, er werd gezoend, relaties werden verbroken en vreemde uitspraken werden gedaan. Niet alle koppels overleefde het laatste kampvuur, dat lees je hier. Ben jij benieuwd hoe het nu gaat met de koppels van afgelopen seizoen? Lees dan snel door. 

Temptation Island VIPS 2019: Quentin en Channah

Dit koppel zorgde misschien wel voor het meest spraakmakende moment van Temptation Island VIPS 2019. Ze verlieten namelijk eerder het eiland, nadat bleek dat Channah zwanger was. Inmiddels zijn de twee ouders geworden van een prachtig kindje: Tiger Travis Amado Matthew. Nog meer goed nieuws: de twee zijn weer samen. Ze wonen samen en hopen weer naar elkaar toe te groeien, maar de focus ligt op hun zoontje. Wij wensen het gezinnetje veel geluk. 

Channah en Quentin

Temptation Island VIPS 2019: Pommeline en Fabrizio

Tijdens het laatste kampvuur leek er niks aan de hand tussen de twee. Inmiddels weten we wel beter: terug in Nederland bleek Fabrizio verleidster Julia toch wel erg interessant te vinden. Dit pikte Pommeline niet en dat betekende einde relatie. Ondertussen zijn we alweer een tijdje verder en weten we veel meer. Zo is Fabrizio na Julia ook nog even met de finaliste van Miss België 2017 Maithé geweest, maar is hij nu weer single. Pommeline daarentegen is wel gelukkig in de liefde: ze is tot over haar oren verliefd op de Belgische kickbokser Cirio Wassenhove. Ook hij is in de wolken en dit maakte hij duidelijk met een tattoo op zijn pols van haar naam en een hartje. Lief! 

Pommeline en Fabrizio

Temptation Island VIPS 2019: Thomas en Yasmin

Al erg snel werd duidelijk dat dit koppel Temptation Island niet zou overleven. Thomas zei dingen tegen verleidster Daniëlle en dat kon Yasmin niet waarderen. Als reactie hierop zoende ze met verleider Stuwey. Ze besloot verder te gaan als vrijgezel en ook Thomas vond dit een goed plan. Hij zoende tijdens het programma nog met verleidster Daniëlle, waarmee hij het ook erg gezellig heeft gehad in de badkamer. Teruggekomen in Nederland schijnt Thomas seks te hebben gehad met verleidster Cheyenne en deelde Yasmin een zoen met deelnemer Damian. Een happily ever after zat er voor dit koppel dus niet in. 

Thomas en Yasmin

Temptation Island VIPS 2019: Shirley en Damian

Ook dit koppel heeft het eiland niet samen verlaten. Van overspel was geen sprake, maar toch verbrak Shirley halverwege het programma de relatie omdat ze “klaar met hem was.” In september liet Shirley via Instagram weten samen te zijn met verleider Daan Akkerman, maar ook die relatie liep blijkbaar op de klippen. Damian richt zich vooral op zijn carrière als DJ en bracht onlangs een nummer uit met deelnemer Quentin. Van een relatie is (nog) geen sprake, maar hij werd na de opanames van Temptation Island wel zoenend met deelneemster Yasmin gespot. 

Shirley en Damian

Temptation Island VIPS 2019: Orpheo en Liessinde

Orpheo en Liessinde waren de opvolgers van Quentin en Channah en verschenen dus later op het eiland. Hier deed Orpheo vreemde uitspraken over vrouwen en noemde hij verleidster Angie een “geil persoon”. Liessinde was, logisch, van slag door deze beelden, maar besloot desondanks het eiland met haar Orpheo te verlaten. Terug in Nederland gingen de twee toch uit elkaar. Orpheo: “We zijn gewoon cool met elkaar, en gaan met respect met elkaar om. Ik heb haar wel gekwetst en neem de tijd om het nu rustig aan te pakken. Zij biedt mij die ruimte ook. Voor de rest zijn we gewoon goed.” Toch lijkt het alsof deze break-up maar van korte duur was. Als we Orpheo’s  Instagram moeten geloven, zijn de twee weer samen. Bij een foto waar de twee hand in hand de zee uit lopen, schrijft Orpheo “The best person I ever met.” Ook de reacties van vrienden lijken een relatie te bevestigen. De twee zijn momenteel samen op vakantie in Dubai, wij zijn benieuwd of ze als officieel koppel terug in Nederland komen. We keep you posted.

View post on Instagram
 

Bron: shownieuws.nl, lovereality.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: RTL