News

Temptation Island's Channah en Quentin zijn wéér samen

Goed nieuws, voor iedereen die fan was van het Temptation-stel Channah en Quentin. De twee kersverse ouders laten weten dat ze weer samen zijn. Joehoe! Hoewel eerst de roddel ging dat Channah liefde had gevonden bij iemand anders, lijkt niets minder waar. De twee wonen namelijk weer samen. Lees snel verder voor alle details.

Channah en Quentin zijn weer samen

Channah en Quentin zijn de laatste tijd regelmatig in het nieuws. Eerst omdat ze meededen aan Temptation Island VIPS 2019 en vervolgens omdat ze het spel gingen verlaten, omdat Channah zwanger was. Dat het niet altijd helemaal lekker liep tussen de twee was duidelijk. Quentin vond het lastig om zich in te houden tijdens Temptation Island, terwijl hij wist dat Channah zwanger was. Ook na het programma hielden de struggles niet op. De kleine is geboren, maar het was nog onduidelijk of het koppel samen bleef.

Channah en Noah Zeeuw

Vorige maand maakte het koppel bekend dat ze niet langer samen zijn. Het leek er zelfs op dat Channah alweer aan het daten was met iemand anders, namelijk met Noah Zeeuw. Wij waren confused. Zeker nadat Channah dit weekend aan Shownieuws liet weten dat ze tóch weer samen is met haar ex-liefje Quentin. Volgens Shownieuws hopen ze weer naar elkaar te groeien, maar ligt de focus op hun zoontje Tiger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOAH JOY ⚡️🦁 (@noahzeeuw) op

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved