News

Zo reageerde Yolanthe toen Channah vertelde dat ze zwanger was tijdens Temptation Island VIPS 2019

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS 2019. In aflevering 7 gaan de mannen en de vrouwen op date en staat de vrouwen een kampvuur te wachten. Tijdens het kampvuur vertelt Channah dat ze zwanger is en uit Temptation Island wil stappen. Lees hier de reden en hoe Yolanthe hierop reageerde.

Quentin en Channah verlaten Temptation Island VIPS 2019
Vandaag is de aflevering dat Quentin en Channah uit Temptation Island VIPS 2019 stappen. Channah blijft na het kampvuur zitten om Yolanthe het nieuws te brengen dat ze zwanger is. ''Vlak voordat Quentin en ik hierheen zijn gegaan zijn we erachter gekomen dat ik zwanger ben. We hebben best wel getwijfeld, maar uiteindelijk hebben we toch besloten om te gaan.'' Hierna voegt ze eraan toe: ''Ik ga toch liever naar huis, omdat ik voor mezelf en de kleine wil zorgen”. Yolanthe is enorm verbaasd: “Ik weet niet zo goed weet ik moet zeggen, dat is best wel heftig..”

channah temptation island zwanger

Waarom Channah wil stoppen
Channah legt uit waarom ze toch wil stoppen met het programma: “Als ik dan beelden zie dat hij na drie dagen al iemands borsten vasthoudt, doet me dat toch echt wel veel pijn. Ik ben blij dat ik ben geweest, omdat ik toch de echte Quentin heb gezien en daaruit een beslissing heb kunnen maken.” Yolanthe reageert geschokt: “Meisje, hoe kun je dit nou doen? Hoe kun je meedoen aan zo’n test? Dat hij niet heeft gezegd: je bent zwanger, je bent m’n vrouwtje en je krijgt m’n kind, dit gaan we niet doen. Dit kan toch niet? Dit programma is allesbehalve goed voor een zwangere vrouw”.

Channah blij met deelname
Toch is Channah blij dat ze heeft meegedaan. ''Ik ben nog steeds blij met wat ik heb gezien, ik weet gewoon dat ik altijd al voor deze jongen ben gegaan en alles voor hem heb gedaan.'' Ik wilde gewoon echt weten hoe Quentin in elkaar zit en of hij in elke situatie voor mij door het vuur gaat en ik ben erachter gekomen dat niet zo is''.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved