News

Temptation Island's Damian en Quentin brengen samen een nummer uit en jij mag raden waar het over gaat

Dat de kandidaten van Temptation Island niet alleen meedoen voor de 'ultieme relatietest', maar de fame een interessante bijkomstigheid mag zijn is niet nieuw. Waarschijnlijk hoopt Quentin dat het zijn muziekcarrière een boost geeft, want hij brengt nu samen met Damian Diepenveen een videoclip uit. Kunnen jullie al raden waar het over gaat?

Temptation Quentin en Damian brengen nummer 'Temptation' uit
Dat Temptation-sterren niet alleen meedoen om erachter te komen of hun liefje de verleiding aan kan is bekend. Zo gaf Demi openlijk toe dat ze het ook deed om bekend te worden en liet ze onlangs in een interview nog weten dat ze meer van de 'fame' had verwacht. Ook Quentin maakt gebruik van zijn bekendheid en probeert op muzikaal vlak door te breken. Hij dropt regelmatig beats op zijn Instagram en lanceerde een paar dagen geleden een videoclip op zijn YouTube-kanaal. De videoclip hoort bij het nummer *surprise* 'Temptation'. Het nummer is gemaakt samen met Damian Diepenveen, dj Kevin Key en Quincy Wilson.

In de videoclip, waarin Quentin duidelijk de hoofdrol speelt, zijn de heren te zien in een zwembad samen met vrouwen in bikini. De oplettende kijker heeft Djamiah uiteraard al gespot. De videolcip bestaat vooral uit de woorden ''Temptation, Temptation, draai je fakke heen en weer en shit ik breek 'm'(?)', terwijl Djamiah en andere meiden met haar billen schudden. Bekijk hieronder de hele videoclip.

De meningen van fans zijn verdeeld:

- ''Ben je zo leuke jongen met een geweldige zwangere vrouw thuis en dan gooi je dit? Kan echt niet joh''

- ''Dit is gewoon echt disrespect naar je wife toe''

- ''Waar ben je nou bezig man je word vader gek''

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved