News

Temptation Island’s Demi: ”Mijn leven is weer precies zoals voor Temptation Island”

Maandag schreven we nog over Temptation Island’s Demi, die via Instagram liet weten dat ze niet langer samen is met Sidney. Nu is Demi weer in het nieuws, omdat ze nogal opmerkelijke uitspraken heeft gedaan. Zo geeft ze toe dat ze meedeed aan Temptation Island voor de bekendheid, maar dat het haar allemaal zwaar tegenviel: ”Best jammer, mijn leven is nu al weer precies zoals vóór Temptation”.

”Mijn leven is nu al weer precies zoals vóór Temptation”
Dat veel kandidaten die meedoen aan Temptation Island dit niet alleen doen voor de ‘ultieme relatietest’ is duidelijk. Ze hoopten stiekem op een tv-carrière of bekendheid. Uiteraard kregen ze dat ook, maar wel voor korte duur. Vlak na Temptation Island had Demi het er maar druk mee: ”Mensen wilden elk detail van me weten, van mijn dieet tot waar ik mijn neus had laten doen. Op een gegeven moment heb ik mijn ­Instagram-account afgeschermd en Facebook verwijderd.” Op dit moment, zo’n drie maanden na Temptation Island, is alles weer precies zoals voor Temptation Island (behalve dat haar relatie uit is).

Demi zegt in een interview met Trouw: ”Reality-kandidaten verzinnen misschien mooie excuusjes, maar uiteindelijk doet iedereen het voor de ­fame. Niet voor niets gingen sommige mensen zich tijdens de opnames steeds ordinairder en dommer gedragen. Alles om in beeld te komen.” Demi biecht op dat ze meer had verwacht na Temptation Island: ”Uiteindelijk ben ik twee keer geboekt om ­90 minuten in een club te staan, maar heb ik geen tv-aanbiedingen gekregen of zo. Best jammer.”

Must reads 👀