Series & Films

Fans noemen Orpheo 'de nieuwe Sidney' en dit is waarom

Tijdens Temptation Island VIPS 2019 bleek dat Channah zwanger was en daarom onverwacht naar ging samen met Quintin. Hierdoor kwam er een nieuw koppel in het spel: Orpheo en Liessinde. Orpheo was snel gewend aan de verleiders, maar nog niet aan de alcohol waarschijnlijk. In nog niet eerder vertoonde beelden is hij straalbezopen en fans noemen hem nu al 'de nieuwe Sidney'.

Deleted scenes Temptation Island VIPS 2019
In nog niet eerder vertoonde beelden van Temptation Island VIPS 2019 is te zien dat Orpheo aan het einde van de avond probeert om nog even op te vallenals nieuwe deelnemer. Het lijkt erop dat hij iets te diep in het glaasje heeft gekeken en geeft daarom in zijn eentje een show op de bar. Als klapper op de vuurpijl doet hij ook een poging om zijn zangtalent te showen. Eerlijk is eerlijk, dit klinkt niet al te best.

'Orpheo is de nieuwe Sidney'
Fans noemen hem in de reacties onder de video ook wel de 'nieuwe Sidney. In het vorige seizoen van Temptation Island probeerde Sidney regelmatig een dronken solo-optreden te geven als hij even alleen was en ging hij zelsf met dingen gooein. Hopelijk laat Orpheo de barkrukken staan en smijt hij niet alles in het water, zoals Sidney deed in vorig seizoen. Bekijk alle beelden in onderstaande video.

Ps: In de video zien we ook hoe andere hoe de date van Stuwey en Yasmin opeens onderbroken wordt, en Djamiah die in een deuk ligt op date met Damian. 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook