Astrologie

Girlscene’s weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto!

weekhoroscoop-week-6

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Dit is jouw weekhoroscoop voor week 6!

Ram | 21 maart – 19 april

Er hangt een flirterige energie rondom jou deze week. Maar helaas kun je hier niet optimaal genieten, omdat je last hebt van een bepaald perfectionistisch stemmetje. Eentje die je nog niet vaak hebt gehoord. Hierdoor voelt het voor jou alsof je pas met iemand mag flirten, wanneer je zelf helemaal perfect bent. Hier is natuurlijk niks van waar en wanneer je je dit beseft, zal je onweerstaanbaar zijn voor iedereen die je tegenkomt!

Stier | 20 april – 20 mei

De laatste tijd heb je misschien wat twijfels gehad over je relatie. Het is je misschien allemaal wat teveel, of je weet niet zeker of je het wel aankan. Onthoud dat twijfelen je niet verder zal brengen. Is het een idee om hier het gesprek met je partner over aan te gaan? Wegrennen gaat je in ieder geval niet helpen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Ook bij jou verloopt je relatie niet helemaal soepel. Het is niet zo zeer dat je twijfels hebt, maar er ontstaan rare gevoelens, die je nog niet eerder hebt gehad. Er komt iemand op je pad tot wie je je super aangetrokken voelt, maar wat eigenlijk niet zou moeten. Je weet zelf ook dat je dit niet hoort te voelen – en dit wíl je ook helemaal niet. Jij vindt loyaliteit belangrijk en zou dan ook nooit vreemdgaan. Misschien helpt het om deze gevoelens te bespreken met je partner?

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Jij stort je al een tijdje op gezondheid, natuur en de dieren op onze planeet. Je vindt het heel belangrijk om deze dingen te beschermen en ook deze week zal hier al je concentratie op liggen. Maar je wilt meer doen. Je hebt het idee dat je de laatste tijd niet genoeg actie hebt ondernomen. En deze week is daar hét moment voor!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Je gezondheid is een onderwerp wat jij altijd wel belangrijk hebt gevonden, maar deze week richt je je op een hele nieuwe visie. Je ontdekt de holistische gezondheid! Je beseft dat alles met elkaar samenwerkt; je innerlijke gezondheid, je hormonen, je huid, noem maar op. Dit is een enorme stap in de goeie richting!

Maagd | 23 augustus – 22 september

De laatste tijd heb je het gevoel dat je een beetje in een sleur zit. Je voelt je inspiratieloos en weet niet goed wat je nou met jezelf aan moet. Misschien is het een idee om je inspiratie uit een rolmodel te halen? Denk aan een influencer, politiek persoon of een celebrity. Behoed jezelf wel voor teleurstelling: ook deze personen zijn natuurlijk niet perfect.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

In tegenstelling tot de Maagd, zit jij deze week juist boordevol inspiratie. Op het gebied van kunst en cultuur, om precies te zijn. Je voelt je gedreven om hier meer over te weten te komen. Grijp dit aan en duik er volledig in! Hiermee verrijk je je kennis en het zal je heel wat wijsheid bijbrengen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Jouw energie heeft zich al een tijdje flink opgestapeld. Dit, gemixt met de boosheid die je de laatste tijd gevoeld hebt, kan voelen als een vulkaan die op het punt van uitbarsten staat. Probeer een gezonde uitlaatklep te vinden voor deze gevoelens. Als je een relatie hebt is dit natuurlijk geen probleem. Heb je die niet? Wees dan zorgvuldig in het kiezen van jouw “uitlaatklep”, want het kan nog wel eens intens worden ;).

Boogschutter | 22 november – 21 december

Deze week ga je iemand ontmoeten die een enorme impact op jou maakt. Het kan voelen alsof het lot een beetje op z’n kop is gezet, maar dit hoort erbij. Wat deze impact precies is, dat is een kwestie van ervaren. Misschien leer je een wijze les, doe je een nieuwe ervaring op of heeft het op materieel vlak een grote impact. Time will tell!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jouw relatie zal deze week een enorme boost krijgen. Je komt elkaar weer helemaal opnieuw tegen, waardoor je goeie gesprekken voert en je elkaar ook fysiek weer helemaal terugvindt. Misschien had jullie relatie dit wel nodig, misschien ook niet. Geniet er in ieder geval maar lekker van! Niets is fijner dan een soort relatie “reset”.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Normaal gesproken ben jij niet per se iemand die heel erg de drang voelt om anders te zijn. Maar deze week komt daar verandering in. Er gebeurt iets waardoor jij een drang voelt om jezelf te bewijzen. Om te laten zien dat jij origineel bent en anders dan de rest. Deze houding gaat je dan misschien niet veel brengen, maar het zal heel erg bevrijdend voelen. Voor je gevoel verbreek je de sociale normen, die je lang geleden al had willen breken!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Deze week wordt je gevuld met een gevoel van daadkracht, verbeeldingskracht en liefde. Hierdoor ben jij heel goed in staat om mensen te helpen! Je voelt veel empathie, bent bereid om situaties van verschillende kanten te bekijken en hierdoor kom je ook in actie. Hierdoor kun je anderen helpen op een manier waarmee je echt een groot verschil maakt in iemands leven. En hier hoef je niet eens credit voor. Wat ben je lekker bescheiden!