Astrologie

Girlscene’s weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto!

weekhoroscoop

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Dit is jouw weekhoroscoop voor week 4!

Er staat een hele romantische week op jou te wachten. Misschien heb je onlangs iemand ontmoet, waarmee je nu eindelijk een relatie aangaat. Heb je al een relatie? Dan kan het zijn dat deze een enorme boost krijgt. Hoe dan ook hangt de liefde voor jou in de lucht!

Jouw sensuele kant komt deze week in jou naar boven. Je ontmoet iemand met wie je een enorme aantrekkingskracht voelt. Het kan zijn dat je deze persoon al kent, het kan ook zijn dat je diegene deze week voor de eerste keer ontmoet. Hoe dan ook is de spanning tussen jullie te snijden. Go for it!

Van jezelf ben jij al lekker sociaal en je hebt er eigenlijk nooit echt moeite mee om nieuwe mensen te ontmoeten. En deze week wordt deze kant van jou nog extra versterkt! Je zit lekker in je vel en hebt zin om leuke dingen te gaan doen. Je laat een positieve indruk achter op de mensen die je ontmoet, wat dit hét moment maakt om nieuwe vriendschappen aan te gaan. Het staat voor je in de sterren!

Deze week hangt er iets in de lucht wat de beste kant in jou naar boven haalt. Je zit lekker in je vel, voelt je sociaal en je hebt zin om even all out te gaan. Misschien tijd om een date te plannen? Voor jou is er geen beter moment om dat te doen dan deze week. Ga er lekker op uit!

Jij bent on a roll deze week! Met je carrière gaat het goed. Je krijgt veel nieuwe kansen en bent niet bang om deze met beide handen aan te pakken. Dit harde werk blijft ook zeker niet onopgemerkt en hier staat een mooie beloning tegenover. Je bent echt mega lekker bezig!

De week begint voor jou misschien niet zo lekker. Van jezelf kan je nogal neurotisch zijn en deze kant wordt dan ook extra versterkt. Maar maak je geen zorgen, later in de week wordt het vanzelf beter. Onthoud dat het belangrijk is om compromissen te maken en dat er niet zo zeer een ja of nee antwoord is. Probeer goed te communiceren en dan komt het vanzelf goed!

It’s time for a change! Je denkt er misschien al een tijdje over na om iets aan jezelf te veranderen. En deze week is hét moment! Ga je dan eindelijk die piercing nemen die je al zo lang wilt? Of je haar knippen in die gedurfde style? Waar je ook over hebt getwijfeld, deze week is het eindelijk tijd om dit waar te maken. Enne, spoiler alert: je gaat je nieuwe look helemaal rocken!

Jouw confidence kan deze week door niemand verstoord worden. Je zit lekker in je vel en iedereen mag dit weten. Mensen vinden dit zelfvertrouwen mega aantrekkelijk en je zal merken dat er meer mensen op je af stappen. Geniet hier lekker van! Er is eigenlijk geen beter moment om je bestaande relatie een boost te geven, of om nieuwe relaties aan te gaan.

Je zal merken dat je deze week behoefte hebt aan qualitytime doorbrengen met je geliefden. Hoewel je normaal wel houdt van een feestje of lekker uitgaan, kruip je deze week liever op de bank met je familie. Dit is natuurlijk alleen maar goed en zal de relatie met je familie dan ook enorm verbeteren. Geniet hier lekker van!

De laatste tijd heb je wat spanningen gemerkt. Misschien vanuit je persoonlijke leven, of iets uit je carrière; dat weet je waarschijnlijk zelf het best. Deze week valt dan eindelijk de druppel die de emmer doet overlopen. Het kan zijn dat je uit je slof schiet tegen mensen die het niet verdienen. Probeer er daarom op te letten dat je je humeur niet op anderen afreageert, anders kan dit vervelende gevolgen hebben. Communiceer goed over je gevoelens met de mensen die dit aangaan. Dan komt het allemaal goed!

Deze week komt jouw sensuele kant in jou naar boven. Misschien ontmoet je wel iemand die je heel aantrekkelijk vindt, of voel je een diepere connectie met je partner. Hoe het zich ook uit, je gaat een hele leuke, maar ook spannende week tegemoet. Laat het lekker over je heen komen!

Je bent klaar voor de volgende stap. Dit voel je al een tijdje aan, maar deze week weet je het zeker. Misschien ben je klaar om samen te gaan wonen, of zelfs om het ja-woord te geven. Heb je geen relatie? Dan merk je dat je hier deze week, misschien wel voor het eerst in tijden, weer klaar voor bent. Ga op die date! Wat is het ergste dat er kan gebeuren?