Astrologie

Hier ben jij hartstikke verslaafd aan volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-verslaafd

Wat jouw sterrenbeeld zegt over je verslavingsgevoeligheid, kan je hier lezen. De één is verslaafd aan het eten van zoetigheid, terwijl de ander het liefst de hele dag series kijkt. Waar ben jij verslaafd aan volgens jouw sterrenbeeld?

Ram | 21 maart – 19 april

De tijd gaat niet snel genoeg voor een Ram. Jij wilt die tijd het liefst wel nuttig besteden. De hele dag ben jij in de sportschool te vinden, dat is echt jouw ding. Want niksen, daar vind jij niks aan!

Stier | 20 april – 20 mei

Er is een grote kans dat als jij een keer gaat afspreken met vrienden jij het liefst naar een plek gaat waar iets te eten valt. Een fastfoodketen of een lekker restaurant. Stier kan echt genieten van een lekkere smaaksensatie!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. Je telefoon en dan voornamelijk met social media. Jij bent super nieuwsgierig. Het liefst volg je alles wat er in jouw omgeving gebeurt. Ook vind je het stiekem best wel leuk om zelf foto’s te uploaden. Social media is daarom echt jouw verslaving, Tweelingen!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Wat is jouw favoriete serie, Kreeft? Je houdt ervan om lekker thuis te zijn. Een kop thee, een dekentje en een goeie serie en jij bent verkocht! Één dingetje: als jij eenmaal aan een serie begint kan jij niet meer stoppen met kijken. Voor je het weet is er zo een dag voorbij!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Vrolijke tassen en de mooiste sierdaden. Jij bent een echte shopaholic, Leeuw! Het kan ook niet anders dan dat jij thuis kasten vol met kleding hebt. Toch heb je gek genoeg nooit iets om aan te trekken. Dan maar weer de stad in om nieuwe kleding te kopen. Je vindt dat shoppen naar nieuwe kleding niet alleen leuk, maar je vindt het ook geweldig om de show te stelen met je mooie kleren aan.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, eens in de zoveel tijd hou jij weer eens een grote schoonmaak in je kamer. Daar vind je schelpjes die je drie jaar geleden op vakantie hebt gevonden. Die kan je toch niet zomaar wegdoen?! Maagd hecht zich snel aan spullen. Ze vinden het daarom ook erg moeilijk om ergens afscheid van te nemen. Probeer soms hulp te vragen!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jouw sterrenbeeld staat voor balans, Weegschaal. Dit kan het hebben van balans zijn in je leven maar ook zeker in een relatie. Jij vindt het fijn om altijd iemand te hebben die voor je klaar staat en wie je lief kan hebben. Jij bent ook niet graag alleen. Het liefst ben jij altijd verliefd!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, het intieme samenzijn met je partner is voor jou super belangrijk. Jij kan easy verslaafd raken aan spannende bedavontuurtjes. Vooral als het met iemand is die je gelukkig laat voelen. Jij geeft het niet graag toe, maar je vindt intimiteit heel belangrijk.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Jij hebt de halve wereld al gezien. Je grote droom is om te verhuizen naar het buitenland. Als echte Boogschutter ben jij echt de hele dag buiten op avontuur. Je vindt het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en hun cultuur te leren kennen. Een echte avonturier dus!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jij bent echte perfectionistisch, Steenbok. Jij voelt je al gauw schuldig na het eten van een taartje of een bakje chips. Voor je het weet, komt je verantwoordelijke gevoel naar boven en ga je een hele week diëten. Gezond leven is belangrijk, maar nog belangrijker is dat je daar niet in doorslaat. Dit kan gevaarlijk zijn, dus pas hiermee op!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, jij kan niet tegen je verlies. Vroeger won je altijd al met verstoppertje en nu win je keer op keer Jenga. Je kan je gevoelens helemaal uiten in een spelletje. Het feit dat je ook nog eens iets kan winnen (de eer) maakt jou al helemaal gelukkig.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Zegt iemand vrijdagmiddagborrel? Dan ben jij er bij, Vissen. Niets is beter dan wijnen met je vriendinnen na een drukke dag op je werk. Jij houdt van gezelligheid, een wijntje sla je daarom zeker niet af!

Beeld: Euphoria