Films & Series

Je t’aime! De opnames van het vierde seizoen van Emily in Paris zijn begonnen

Netflix-series

Oui, Emily in Paris, is de ultieme guilty pleasure op Netflix! De fashion, de romantische locaties, Lily Collins, en laten we eerlijk zijn, de knappe Alfie en Gabriel maken het plaatje compleet. Het langverwachte vierde seizoen is nu eindelijk in de maak, want de opnames zijn deze week officieel begonnen!

Vierde seizoen

De schrijversstaking in Hollywood hebben de opnames van al onze favoriete films en series in de wacht gezet. Emily in Paris, onze absolute guilty pleasure serie, was hier ook de dupe van, en daardoor moesten we een eeuwigheid wachten op de antwoorden waar we zo ongeduldig naar smachtten na de finale van het derde seizoen.

Herinner je je die laatste scène van seizoen drie nog, waar Camille en Gabriel op het punt staan om te trouwen en Cami die bom laat vallen dat ze zwanger is? We moeten gewoon weten wat er daarna gebeurt! Enne, natuurlijk, willen we meer van Alfie op ons beeldscherm – breng hem terug, s’il vous plaît.

Volgens de laatste updates van Variety zouden de opnames van Emily in Paris in januari weer van start gaan. En oui, het is waar! De stakingen zijn voorbij, en dat betekent dat we binnenkort weer helemaal kunnen opgaan in die Parijse modewereld, hotspots, en natuurlijk, romantiek.

Emily in Rome

Hold on to your berets, want het vierde seizoen van Emily in Paris neemt een totaal onverwachte wending! Lily Collins heeft tijdens een Netflix-event eerder de juicy details over het nieuwe seizoen onthuld. Volgens Lily zal Emily dit keer haar stijlvolle voetstappen zetten in een andere Europese hoofdstad. “Hoewel Emily’s hart altijd trouw blijft aan Parijs, maakt haar leven dit seizoen onverwachte wendingen,” liet Lily toen weten.

Rome staat hoog op de lijst als mogelijke bestemming voor Emily in het vierde seizoen. Hoe cool is dat? Lily hintte erop dat we niet raar moeten opkijken als Emily’s avonturen haar naar de prachtige stad Rome leiden. Wat betreft de releasedatum, laten we de dagen aftellen, want Lily heeft ons een sneak peek gegeven. Ze postte een foto op Instagram waarin ze trots het nieuwe script in handen hield. Spoiler alert: het duurt niet lang meer voordat we ons kunnen onderdompelen in de betoverende wereld van Emily in Paris seizoen vier.

View post on Instagram