Astrologie

Girlscene’s weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto!

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Dit is jouw weekhoroscoop voor week 3!

Deze week lijk jij onschendbaar. Alles lijkt de goeie kant op te gaan; je staat bij iedereen in een positief daglicht en iedere gunst waar je om vraagt, wordt waargemaakt. Daarnaast heb je deze week lekker wat tijd over en je wilt je het liefst omringen met al je geliefden. Ga lekker naar je familie en geniet van de qualitytime die je gegund is!

Je zal merken dat je deze week meer terugvalt op spiritualiteit. Dit is niet iets waar je normaal naar streeft, maar dit is het perfecte moment om je hierin te verdiepen. Hier kun je namelijk heel veel steun en begeleiding uit halen, wat je van tevoren misschien niet zo zeer had verwacht. Dit gaat je heel veel goeds doen.

Deze week is hét moment om al je doelen waar te maken. Of om er in ieder geval keihard aan te werken. Je zit namelijk in een creatieve flow die maar niet ten einde lijkt te komen. Je bent supergoed bezig en lijkt iedere curve ball te ontwijken. Voor ieder probleem vind jij een creatieve oplossing en niks is je te veel. Lekker bezig!

Je hebt het gevoel dat je deze week nog gevoeliger bent dan normaal. Misschien weet je niet precies waarom, maar dingen lijken je sneller te raken dan eerst. Dit is misschien niet superfijn, maar hier komt wel bij kijken dat je intuïtie ook een stuk beter is. Vertrouw deze week daarom op je voorgevoel en doe vooral geen dingen waar je je niet veilig bij voelt. Volg je instinct!

Je sociale leven is actiever dan ooit. Iets in de sterren zorgt ervoor dat jij niet bang bent om op mensen af te stappen. Nu ben jij natuurlijk al geblessed met een enorm zelfvertrouwen, maar deze week is het nóg sterker dan normaal. Dit is dan ook hét moment om er lekker op uit te gaan! Ga iets leuks doen met vrienden, ontmoet nieuwe mensen en breid je interesses uit. Altijd al leuk, maar deze week nog net iets meer.

Er hangt liefde in de lucht! Misschien heb je al een relatie en krijgen jullie een enorme boost, of ontmoet je iemand en ben je helemaal tot over je oren verliefd. Heb je dan ‘eindelijk’ je soulmate ontmoet? Hoe exciting is dat! Denk alleen wel goed na over de keuzes die je maakt, want je zal de nasleep er nog lang van voelen. Zorg dus dat dit een fijne nasleep is en je hier geen spijt van krijgt.

De liefde hangt niet alleen voor de Maagd in de lucht, ook jij bent geraakt door de pijl van Cupido! Je hebt de laatste tijd een beetje in een sleur gezeten, maar die is eindelijk voorbij. Als je al een relatie hebt zal deze een enorme boost krijgen. Ben je single? Dan ga je een heel interessant persoon ontmoeten. Misschien wel relatie potentieel? Only time will tell.

Jij bent deze week echt aan het thriven. Op het werk gaat het goed; je levert alles op tijd in en het is allemaal van hoge kwaliteit. In je persoonlijke leven merk je dat je een stuk gevoeliger bent dan normaal. Hierdoor kun je diepere connecties aangaan met de mensen om je heen en krijg je ook de kans om nieuwe, interessante mensen te ontmoeten. Geniet van deze week!

Er staat een productieve week op je te wachten. Op je werk gaat het namelijk beter dan ooit! Je zit in een flow die niet lijkt te eindigen. Maak hier dan ook gebruik van. Misschien is dit zelfs het moment om ander mogelijkheden met je baas te bespreken. Een loonsverhoging, of hogere functie binnen het bedrijf? Je hebt het universum in ieder geval achter je staan. En dat zegt heel wat.

De komende week zul je merken dat je wat meer terugvalt op je spirituele kant. Dit heb je harder nodig gehad dan je misschien had willen toegeven en hier is helemaal niks mis mee. Spiritualiteit kan je namelijk verder helpen dan je denkt! Je merkt hierdoor dat je wat lekkerder in je vel zit en jouw romantische kant komt weer naar boven. Dit is dan ook de perfecte week om met je lover door te brengen!

Er komt een sensuele vibe over je heen deze week. Je hebt de kracht om iedereen die je wilt om je vinger te binden en ze genieten hier enorm van. Jij vindt dit ook helemaal geweldig en terecht. Er komt een seksuele kant in je naar boven die je misschien nog niet eerder hebt ervaren. Dit is dan ook hét moment om nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen!

De laatste tijd ben jij druk bezig geweest met het plannen van je toekomst. En dat werpt nu zijn vruchten af! Je plannen komen allemaal uit, maar dat betekent niet dat het harde werk voorbij is. Hoe groot de neiging ook is om te stoppen, hou die motivatie van de laatste tijd vast. Op die manier pluk je nu niet alleen de vruchten van je harde werk, maar blijft dit de komende tijd zo!

Beeld: Girlscene