Astrologie

Girlscene’s weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto!

weekhoroscoop-week-5

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Dit is jouw weekhoroscoop voor week 5!

Ram | 21 maart – 19 april

Je bent een beetje in tweestrijd met je moraal. Misschien speelt er iets en weet je niet goed wat de juiste keuze is. Het kan zijn dat alle keuzes die je hebt oneerlijk lijken, of allemaal grote nadelen met zich meebrengen. Hierdoor weegt er een zware last op je schouders. Weeg je keuzes goed af, maar onthoud ook dat niet alles in jouw handen ligt. Soms kun je er nu eenmaal niks aan doen.

Stier | 20 april – 20 mei

Er hangen spanningen in de lucht deze week. Je komt in aanraking met jouw sensuele kant en je hebt wel zin in een spannend avontuurtje. Misschien ga je dan ein-de-lijk toch eens proberen je crush te veroveren? Of wie weet ontmoet je wel een heel bijzonder iemand tijdens een avondje uit. Who knows

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

De Stier is niet de enige die een steamy avontuurtje beleefd deze week. Ook voor jou staat dit namelijk in de sterren! Als je een relatie hebt, zal je een extra speciale nacht meemaken. Ben je single? Niet getreurd, want ook op jou staat meer dan genoeg plezier te wachten. Je gaat iemand ontmoeten met wie de vonken direct overslaan. Spicy!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je hebt een vrij moeilijke tijd achter de rug. Je relatie is een tijdje vrij onstuimig geweest en misschien heb je zelfs wel twijfels gehad of deze relatie wel bij je past. Het liefst zou je hiervan wegrennen, maar je weet zelf ook dat dit geen optie is. Het enige wat je kan doen is goed communiceren over je gevoel. Als jullie het allebei graag genoeg willen, komen jullie hier samen weer uit.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Deze week ben jij gemotiveerder dan ooit. Je bent bereid om keihard te werken aan alles dat af moet en zit niet te wachten op anderen die je komen helpen. Alles wat je levert, is dan ook van de hoogste kwaliteit en mensen zijn ontzettend blij met jouw inzet. Hierdoor maak je je leidinggevende, docent, partner of wie dan ook ontzettend blij. Lekker bezig!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Normaal gesproken zie jij ieder kleine detail. Hierdoor is het heel makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Maar deze week komt daar verandering in. Je ziet eindelijk het gehele plaatje duidelijk en de kleine details zullen vervagen. Hierdoor ben je goed in staat om anderen – of jezelf, for that matter – te helpen. Je geeft de beste adviezen en bedenkt goede strategieën. Nice work!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Je bent al best wel lang bezig met je gezondheid op nummer één zetten. En hoewel dit altijd vrij goed is gegaan, zal je deze week tot een hoogtepunt komen. Alles lijkt samen te vallen; je hormonen, huid en innerlijke gezondheid hangen allemaal samen met elkaar. Nu je dit eindelijk hebt beseft, zul je een heel nieuw level van gezondheid bereiken.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Deze week zal je heel wat nachten in je bed liggen draaien. En niet op de goeie manier. Je hoofd maakt overuren en je maakt je ontzettend veel zorgen. Er speelt zich heel wat af en je vindt het maar moeilijk om dit van je af te zetten. Doe je best om toch een beetje te ontspannen. Lukt dit echt niet? Dan kun je het beste proberen om dan toch maar zo productief mogelijk te zijn. Lees een boek, of ga leren voor dat belangrijke tentamen. You’ve got this!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Natuur en klimaat zijn twee onderwerpen die jij altijd al heel belangrijk hebt gevonden. Dit is dan ook iets waar jij deze week weer helemaal betrokken bij raakt. Misschien leer je wel iets nieuws waar je van schrikt, of raak je op een andere manier betrokken bij een natuurkwestie. Het is een kleine herinnering aan jouw principes en het is tijd om hier weer voor te vechten. Dat kun jij!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jij staat deze week op scherp. Er is niks wat jou kan ontgaan. Je ziet alles en je krijgt alles mee. Dit is altijd al een van jouw sterkere kanten, maar deze week wordt dit nog heel erg versterkt. Daarnaast heb je een duidelijk beeld van het hele plaatje, waardoor jouw gevoel voor rechtvaardigheid exceptioneel is deze week. Lekker bezig!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Jouw spirituele kant komt deze week in jou naar boven. Je bent bereid om dieper te graven dan het oppervlak en dit zal zijn vruchten afwerpen. Misschien kom je wel tot een openbaring, of kom je ergens achter wat je je nooit eerder hebt beseft. Hoe dan ook zal dit in zijn voordeel werken. Hier kun je dan ook iets uit meenemen voor de toekomst. Misschien een idee om spiritualiteit een grotere rol te laten spelen in je dagelijks leven?

Vissen | 19 februari – 20 maart

De laatste tijd heb jij heel wat meegemaakt op het gebied van persoonlijke relaties. Misschien heb je wel knallende ruzie gehad met je partner, of heb je een vriendin om eenzelfde reden al een tijdje niet meer gesproken. En dit heeft lang genoeg geduurd. Het is tijd om hierin je verantwoordelijkheid te nemen. Ga bij jezelf na wat je fout hebt gedaan en bied je oprechte excuses hiervoor aan. Met een goed gesprek kom je al een heel eind!