Astrologie

Girlscene’s weekhoroscoop: dit hebben de sterren voor jou in petto!

weekhoroscoop

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Dit is jouw weekhoroscoop voor week 7!

Ram | 21 maart – 19 april

Je zal merken dat je deze week een versterkt gevoel van empathie ervaart. Misschien is er iemand in je omgeving die een probleem ervaart, of raak je nauw betrokken bij een maatschappelijk probleem. Waar het ook om gaat, jij hebt de kans om hier een verschil in te maken. En je doet ook niets liever. Dit is het moment om actie te ondernemen! You’ve got this.

Stier | 20 april – 20 mei

Jij gaat heel wat bereiken deze week! Misschien komt er wel een spannende toets aan, of heb je een moeilijke taak op het werk. Hier maak je je misschien zorgen over en dat is logisch, maar nergens voor nodig. Je kan dit makkelijk! Wat je ook zal moeten doen, je doet het perfect. En je carrière is niet het enige dat lekker loopt deze week. Op seksueel gebied ben je namelijk ook on fire ;). Lekker bezig, Stier!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Deze week staan voor jou liefde en relaties centraal. Heb je al een relatie? Dan zal je deze week een nog diepere connectie met je partner voelen. Ben je single? Dan is dit hét moment om daar verandering in te maken! Mocht je helemaal niet toe zijn aan een relatie, hoeft dat natuurlijk ook niet. In dat geval kun je de spanningen die deze week in de lucht hangen gebruiken voor een steamy avontuurtje. Daar is natuurlijk ook niks mis mee ;).

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Niet alleen voor de Tweelingen hangt er spanning in de lucht. Ook jij gaat hier heel wat van merken. Er komen namelijk heel wat sensuele krachten jouw kant op! Daarom zal je deze week de drang voelen om uit te gaan. Plan daarom iets leuks met je vriendinnen! Wie weet wie je tijdens deze uitjes ontmoet. Spoiler alert: het zal een ge-wel-dig iemand zijn. Dat wordt steamy!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Je bent al een tijdje aan het afwachten hoe de dingen zullen lopen. Misschien is er iets op je werk, school of in je persoonlijke leven waarvan de uitkomst al een tijdje nogal onzeker is. Klinkt dat herkenbaar? Dan is dit hét moment om hier iets aan te veranderen! Er hangen namelijk sterke krachten in de lucht, die jou de mogelijkheid geven om het heft in eigen handen te nemen. Deze lastige situatie zal dus ein-de-lijk wat makkelijker worden! Nog even volhouden dus.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Je hebt een stressvolle periode achter de rug. Onzekere tijden op school of werk hebben ervoor gezorgd dat je heel wat spanning hebt ervaren. Maarre, goed nieuws: je kan dit eindelijk loslaten! Daarom staat self care voor jou centraal deze week. Doe de dingen waar jij vrolijk van wordt. Binge watch je favo serie, lees dat ene boek waar je maar niet aan toe kwam en ga leuke dingen doen met je vriendinnen. Je hebt het meer dan verdiend om even lekker te ontspannen!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Het kan zijn dat je de laatste tijd een rough patch hebt ervaren met je relatie of situationship. Misschien voel je je verloren en weet je niet meer of het nog wel goed af gaat lopen. We begrijpen dat dit heel lastig is en dat je hoopt op de best mogelijke uitkomst. Misschien is het een idee om je deze week eens samen te verdiepen in spiritualiteit? Dit kan je relatie namelijk naar een heel nieuw level brengen en het kan zorgen voor een diepere connectie. Dit zou dus best wel eens de key kunnen zijn om jullie issues op te lossen!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Jij leeft deze week in een soort roze bubbel. Je bent lekker aan het dagdromen over die ene persoon en je gevoelens zullen sterker dan ooit voelen. Dit is natuurlijk heerlijk! Geniet hier dus ook lekker van. Na de afgelopen periode heb je het wel verdiend om even helemaal geen zorgen te hebben en je te focussen op je verliefdheid. Heerlijk!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Er komt deze week een soort oerinstinct in jou naar boven. Iets wat je nog nooit zo hebt ervaren. Misschien is er iets gebeurd waardoor je je stekels uit moet zetten, of is er een lastige taak die veel van je vraagt. Wat het ook is, je kunt het hebben. Deze week ben je, meer dan ooit tevoren, bereid om iedere uitdaging met beide handen vast te grijpen. Het lijkt misschien lastig en eindeloos, maar jij kunt dit!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Voor jou is dit hét moment om door te pakken. Het kan zijn dat je de laatste tijd ergens over hebt getwijfeld, of dat het allemaal niet bepaald soepel is verlopen. Dit was even heel vervelend, maar het einde is in zicht. Je hebt een besluit gemaakt en hier moet je je nu aan vasthouden. Nog even doorzetten, dus! Jouw uithoudingsvermogen is deze week mega sterk, waardoor je alles wat af moet gedaan krijgt. Je bent lekker bezig!

Waterman | 20 januari – 18 februari

De laatste tijd heb je het gevoel gehad dat er iets miste in je leven. Nu heb je eindelijk door wat het is: je mist iemand. Een persoon, een aanwezigheid. Ben je single? Dan is er geen beter moment om een nieuwe partner te zoeken dan nu. Heb je al wel een relatie? Dan mis je misschien een vriend(in), familielid, collega, klasgenoot of iemand anders. Wees niet bang om nieuwe connecties aan te gaan, maar ook niet om opnieuw contact te zoeken met oude connecties. Dit zal je veel goeds doen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Deze week zullen al je natuurlijke instincten versterkt worden. Denk aan je wilskracht, ambitie en libido. Daarom is dit het moment om verandering te maken! Misschien is er iets waar je al een tijdje niet helemaal tevreden over bent, maar dit kun je nu dus veranderen. Je hebt de middelen en wilskracht; een betere timing is er dus niet!