Beauty

Smeer bevroren komkommer op je gezicht tegen puistjes

bevroren-komkommer

Probeer jij alles om van je acne af te komen? Je smeert iedere avond crème, of gebruikt iedere week een maskertje. Niets lijkt te helpen! Natuurlijk is de beste manier om van je onzuiverheden af te komen door er gewoon niet aan te zitten met je handen. Toch is het soms fijner om een beetje hulp te krijgen van buitenaf. Heb jij al van de bevroren komkommer-hack gehoord? Nee? Dan moet je snel doorlezen. Dit schijnt namelijk goed te helpen tegen puistjes!

De zoveelste TikTok-hack

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er staan tegenwoordig zoveel hacks op TikTok dat je écht niet meer weet wat nu wel en niet helpt. Gelukkig zijn er genoeg gebruikers die de hacks met alle liefde voor je uittesten. Weet je nog die ene keer dat veel TikTokkers hun make-up aanbrachten met een sok!? De hack die wij vandaag aan jou gaan uitleggen gaat ietsje anders. En deze schijnt ook nog eens écht te helpen!

De bevroren komkommer-hack is er eentje waar vele gebruikers heel tevreden over zijn. Het zou namelijk heel goed zijn voor je huid. Snijd een komkommer doormidden, leg hem in de vriezer tot het bevroren is en gebruiken maar! Je smeert vervolgens de bevroren komkommer over je gezicht heen.

View post on TikTok

De werking van de bevroren komkommer

Zelfs dermatologen zijn onder de indruk van deze hack. Door met de komkommer over je gezicht te wrijven stimuleer je je bloedsomloop. Het resultaat is verbluffend! Een prachtige huid met (duidelijk te zien) minder poriën. Dit is toch wat je wil? Maar wacht, er zitten meer voordelen aan! Het zou een ontspannende werking moeten hebben waardoor je minder snel hoofdpijn en nekklachten krijgt. Huidexperts delen echt dat een bevroren komkommer werkt voor een strakkere en stevigere huid. “Komkommer is ook goed voor het microbioom en omdat het bevroren is, heeft het natuurlijke, verstevigende eigenschappen”, delen ze. Try it out!