News

Ons favoriete Expeditie-lid gaat mee doen aan dit programma

mark-baanders-perfecte-plaatje

Het avontuur van Expeditie is dan wel voorbij, maar het normale leven gaat gewoon door, en guess what? De tv-programma's ook! Het Perfecte Plaatje Op Reis komt nu snel dichter bij, en raad eens? Een voormalig Expeditie-lid gaat meedoen.

Het Perfecte Plaatje Op Reis

In Het Perfecte Plaatje Op Reis gaan bekende Nederlanders op avontuur om de perfecte foto te schieten. De uitdaging is niet alleen om technisch indrukwekkende foto’s te maken, maar ook om een verhaal te vertellen met hun beelden. Elke foto-opdracht brengt nieuwe obstakels en uitdagingen met zich mee, waardoor de deelnemers tot het uiterste worden gedreven om hun ware fotografische talent te laten zien. Alles komt voorbij! Van dierenfoto’s, stillevens, zelfportretten, tot aan werken met modellen. De BN’ers moeten laten zien dat ze als echte fotograven te werk kunnen gaan en niet bang zijn om hun creativiteit de vrije loop te laten. De winnaar wordt bepaald door de jury en is degene die volgens hen de beste foto’s weet te creëren. Elke week nemen we afscheid van de deelnemer met de laagste score en blijven achter met hen die precies weten hoe ze de camera in moeten zetten om de werkelijkheid zo indrukwekkend mogelijk vast te leggen!

Vorig jaar was het een zinderende strijd om de overwinning in Het Perfecte Plaatje Op Reis. Na veel spanning en sensatie kwam uiteindelijk Loes Haverkort als winnaar uit de bus, na een nek-aan-nekrace met Niek Rossen. Met een nieuw seizoen voor de boeg zijn we al bekend met de BN’ers die de uitdaging aangaan in dit populaire programma. Enne, een van de publieksfavorieten van Expeditite Robinson gaat laten zien wat hij kan!

Oud Expeditie-lid

Het Perfecte Plaatje heeft opnieuw een indrukwekkende line-up van bekende Nederlanders weten te strikken, en dit seizoen belooft veel goeds. Een bijzondere deelnemer is ons geliefde Expeditie-lid, Mark Baanders. Hoewel hij de overwinning in Expeditie Robinson niet behaalde, staat hij nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Naast Expeditie Robinson heeft deze PowNed-verslaggever ook zijn talenten laten zien in andere programma’s, zoals Het Slimste Mens, De Alleskunner VIPS, en Hunted VIPS. Zal Mark net zo goed zijn achter de camera, als er voor? We kunnen niet wachten om hem aan het werk te zien, maar Mark is niet de enige die meedoet!

Andere deelnemers zijn Sophie Bouquet uit GTST, rapper Leafs (Jahmil Dapaloe), Fresia Cousino Arias (ESPN-presentatrice), actrice Susan Visser, presentator Kaj Gorgels, musicalster April Darby, presentatrice Gallyon van Vessem, en zanger Danny de Munk. Het belooft een veelzijdig en spannend seizoen te worden met deze diverse groep bekende gezichten.

Beeld: Het Perfecte Plaatje