News

Ze is een lot uit de loterij: dit is de nieuwe vriendin van rapper Lil’ Kleine

Lil-kleine-zijn-nieuwe-vriendin

Drie weken geleden liet Megan Desaever tijdens de reünie van Ex on the Beach 2024 een bom vallen: ze had contact met rapper Lil' Kleine, maar wilde er niet te veel over zeggen omdat "het nog een soort van iets is". We waren dan ook behoorlijk verrast toen Megan vorige week ineens foto's plaatste met haar nieuwe geliefde. Dus wat is er aan de hand met Jorik? Op Instagram deelt de bekende rapper namelijk foto's met zijn nieuwe vriendin. En nee, het lijkt er niet op dat dit Megan is!

Lil’ Kleine en Megan van Ex On The Beach

Een match die we nooit hadden zien aankomen, Megan en Lil Kleine! Kan iemand ons alsjeblieft uitleggen wat er tussen hun is gebeurd? Eerst giechelde de EOTB-ster nog dat ze iets had met Jorik, maar een week geleden deelde ze ineens foto’s met haar nieuwe vriend. De gelukkige? Oliver, een Britse zakenman die deels in Londen en deels in Miami woont. Ze zijn helemaal hoteldebotel, en het lijkt erop dat Megan Jorik compleet is vergeten. Maar daar ligt Jorik vast niet van wakker, want ook hij heeft duidelijk niet stilgezeten.

Lil’ Kleine deelt foto’s met zijn nieuwe vriendin

Ook Jorik is verdergegaan met zijn leven, en dat merkten we meteen toen de bekende rapper dit weekend een foto op zijn Instagram plaatste van een auto vol met rozen. De geruchtenmolen draaide op volle toeren! Niet veel later onthulde hij wie de gelukkige ontvanger was, samen met wat verliefde kiekjes. De Amsterdamse Anna Groeneveld is de nieuwe dame aan Jorik Scholten’s zijde. Op één van de foto’s heeft de rapper zijn armen om Anna heen en op een andere geven ze elkaar een kus op de mond. ‘Alles’, schrijft hij erbij. De twee waren zondag samen op Sunrise Festival, en het lijkt erop dat ze helemaal in love zijn!

View post on Instagram
 

Jamie Vaes en Lil’ Kleine

De rapper was eerder samen met Jaimie Vaes, met wie hij samen een zoontje heeft. In 2022 deed Jaimie aangifte tegen hem voor mishandeling, nadat beelden van een ruzie in de auto op sociale media waren uitgelekt. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie loopt nog steeds. Nu Lil’ Kleine zijn nieuwe relatie met Anna Groeneveld heeft onthuld, hebben veel Instagram-gebruikers daar natuurlijk een mening over. De reacties zijn niet best, en er worden volop grappen gemaakt over het beruchte autodeur-incident. Toch lijken Jorik en Anna zich daar weinig van aan te trekken. Ze stralen samen op de foto’s en genieten zichtbaar van hun tijd samen!

Beeld: Instagram @lilkleine