Celebs

Hoe zit het nu eigenlijk met het OM-onderzoek naar Lil’ Kleine?

om-onderzoek-lil-kleine

Het is inmiddels geen geheim meer dat Lil’ Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zijn. De relatiebreuk was het gevolg van de nog vrij recente gebeurtenissen waarbij Jaimie mishandelt werd door Jorik. Jorik is daar toen voor opgepakt, maar over zijn straf is nog vrij weinig bekend. Hoe zit dat nu eigenlijk?

OM start onderzoek naar Jorik Scholten

In maart zijn er beelden naar buiten gebracht waarop te zien is dat Jorik, zijn inmiddels ex-vriendin, Jaimie Vaes ernstig mishandelt. Hij heeft haar hoofd meerdere keren tussen de autodeuren geduwt en deze vervolgens dichtgeslagen. Daarvoor heeft Jorik een korte periode in de cel gezeten en kreeg hij een taakstraf van 120 uur, omdat hij eerder ook een man in een Amsterdamse nachtclub heeft mishandelt. Half februari heeft het Openbaar Ministerie (OM) een onderzoek gestart naar Jorik. Maar dit onderzoek loopt dus nog steeds.

Onlangs vertelde Jaimie in een interview met RTL Boulevard over de huidige situatie. De twee zien elkaar niet meer. “Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío”, liet ze toen weten. “Hij ziet hem niet. En dat zou ongetwijfeld heel snel kunnen veranderen. Alleen, er moeten eerst nog even wat andere zaken worden opgelost. En dan is daar weer ruimte voor”, aldus Jaimie.

In The Vaes Lane

Ook laat Jaimie weten dat Jorik op dit moment geen alimentatie betaalt. “Ik moest dat regelen via zijn advocaat. Het werd dan een soort van een gevecht. Ja, na de vierde, vijfde, zesde teleurstelling, had ik zoiets van ‘hou het maar lekker dan’. Dan doe ik het wel alleen.”

Inmiddels is er ook bekend gemaakt dat de realityserie In The Vaes Lane een nieuw seizoen krijgt. Het eerste seizoen was al te zien bij Discovery + en nu krijgt deze serie dus ook een vervolg. Zo krijgen we weer een kijkje in het leven van Jaimie en worden er ook allerlei relatie- en familiezaken besproken.

Lees ook
Heeft Lil Kleine alwéér een nieuwe vriendin? Robin ontvolgt hem op Instagram

Managementbureau

Lil’ Kleine werd tijdens zijn carrière bijgestaan door NAMAM. Maar niet lang na het incident haalde het bureau de rapper van hun website af. Alleen bleef een echte breuk uit. Het is nog onbekend of het management en Jorik nog steeds samenwerken.

Ook Jaimie viel onder het managementbureau NAMAM, het bedrijf van Nathan Moszkowicz die de zoon is van oud-advocaat Bram Moszkowicz. Jaimie heeft later geclaimd dat zij gedwongen werd om een bepaalde video op te nemen die het stel op social media naar buiten heeft gebracht. In deze video ontkrachtte zij de vermeende mishandelingen in Ibiza. Het managementbureau heeft nooit op deze verwijten gereageerd.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀