News

De liefste persoon ooit: dit is de nieuwe lover van EOTB-Megan

megan-desaever-vriend

Liefde hangt weer in de lucht voor Ex On The Beach ster Megan Desaever! Gisteren deelde ze namelijk de schattigste foto's met haar nieuwe mystery lover op Instagram. Wie is deze nieuwe liefde nu precies? En hoe zit het met haar vorige romances?

Realityster Megen Desaever

Van Megan Desaever hebben we allemaal wel eens gehoord. De knappe blondine heeft met haar deelname aan realityprogramma’s, waaronder Temptation Island en Ex On The Beach, zeker indruk achter gelaten op kijkers. Sinds haar eerste verschijning als realityster bij Temptation Island heeft ze een grote fanbase opgebouwd. Deze fans houdt ze dan ook op de hoogte van alle nieuwtjes in haar leven, zoals een nieuwe haarkleur, een nieuwe outfit én een nieuwe liefde.

Haar vorige romances

Doordat Megan sinds haar deelname aan Temptation Island in de spotlight staat, ligt haar liefdesleven ook continu onder een vergrootglas. Met exen zoals Joshua Feytons en Joey Ceti zijn haar fans altijd benieuwd naar wie de volgende is. Welke ex is next? Ook tijdens haar deelname aan het nieuwste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch werd er veel gespeculeerd over haar romances.

Megan heeft het afgelopen seizoen namelijk mededeelnemer Luca Ghiani ietsje beter leren kennen – en wat waren de kijkers gek op hun verhaal! Megan viel namelijk hélemaal voor de knappe Luca, en vond hem ‘relationship material’. Helaas leek Luca deze gevoelens niet helemaal te beantwoorden. Dat er uiteindelijk niets serieus uitkwam, was dan ook geen grote shock voor trouwe kijkers.

Van Lil’ Kleine naar een mystery man

Toen daarna de geruchten rond gingen dat Megan iets had met niemand anders dan Lil’ Kleine, werden fans al helemaal gek. Was ze dan eindelijk over Luca heen? Al lijkt Megan op het moment inderdaad over Luca heen te zijn, is haar nieuwe liefde zeker niet Jorik. En die informatie hebben we van niemand anders dan Megan zelf!

Op Instagram plaatste ze namelijk de schattigste koppelfoto’s met haar nieuwe vriend, waardoor het al snel duidelijk werd dat wat er ook met Luca of Jorik aan de hand was, nu zeker achter haar ligt! In een fotoreeks laat Megan namelijk trots haar nieuwste partner zien. Maar wie dat nu precies is, weten wij ook nog niet helemaal!

View post on Instagram
 

‘De liefste persoon ooit’

Al weten we dus niet precies wie deze persoon is, één ding is duidelijk: Megan is weer tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vriend. In haar reacties laat ze namelijk duidelijk doorschemeren hoe gelukkig ze is met hem. Volgens haar is hij namelijk ‘de liefste persoon die ze ooit heeft ontmoet’. Steek die maar in je zak, mystery man!

Met Ayleen die haar zwangerschap aankondigde en Quentin die zijn nieuwe vriendin Naomi introduceerde, zijn er veel dingen verandert sinds de laatste aflevering van het meest recente EOTB-seizoen! Ook Megan heeft duidelijk weer de liefde gevonden, en wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze meer foto’s deelt van haar prins op het witte paard!

Beeld: Instagram @megandesaever