Celebs

Huh?! Temptation Island-Megan en Joshua Feytons zijn aan het daten

Megan was samen met haar vriend Kevin één van de meest spraakmakende koppels van Temptation Island. Megan ging tijdens het programma vreemd met verleider Joshua en dus was de relatie met Kevin over. Ook met Joshua hield de passie geen stand. Of toch wel?! Megan postte namelijk op new years eve een foto, samen met niemand minder dan Joshua. Mét een hartje eronder. Wait, what?!

Temptation-Megan en Joshua Feytons zijn aan het daten

Hoewel wij op dit moment ook absoluut smullen van Temptation Island Love or Leave, waren eerdere seizoenen van de realityshow ook absolúút genieten. Vooral het seizoen waarin verleider Joshua Feytons zat (hottie alert). In drama paradise verleidde hij kandidate Megan, how could we forget? Vooral de scène waarin Megan en Joshua uiteindelijk seks hadden, staat ons nog goed bij. Hoewel de twee tijdens de show dus hartstikke goed klikten, hield de romance geen stand. Toch lijkt alles er nu op dat de twee nu aan het daten zijn! Wow. Megan postte namelijk op oudjaarsavond 2020 een foto op haar Instagram-page, samen met niemand minder dan Joshua himself. “Happy New Year”, schrijft ze onder de foto, inclusief een hartje! Onder andere verleider Fabrizio plaatst een reactie onder de foto, met de woorden ‘cuties’! Zou dit dan betekenen dat de twee aan het daten zijn?! We keep you updated…

View post on Instagram
 

Megan heeft een nieuw uiterlijk

Megan heeft na haar deelname aan Temptation Island flink aan zichzelf laten sleutelen. De realityster was blijkbaar niet erg tevreden over haar uiterlijk, want ze staat er inmiddels bekend om dat ze wel houdt van plastische chirurgie. Veel mensen reageren geshockeerd onder haar Instagramfoto’s, maar daarnaast krijgt ze ook veel positieve reacties op haar nieuwe uiterlijk.  

View post on Instagram