News

Wait what?! Megan en Joey van Ex on the Beach uit elkaar?

megan joey over relatiestatus

Het leek er even op dat Megan Desaever haar ware liefde had gevonden in het nieuwste seizoen van Ex on the Beach. Maar in haar Instagram Stories laat Megan nu weten dat haar grote liefde Joey haar in de steek heeft gelaten. Oei!

Ex on the Beach: Double Dutch

Tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch had Megan Desaever, die ook eerder mee heeft gedaan aan Temptation Island, al snel een klik met de knappe single Joey. Niet lang nadat dit op televisie te zien was voor de kijkers thuis, deelden ze een aantal schattige foto’s waarmee ze hun relatie Instagram official maakte.

En in de reünieaflevering van Ex on the Beach: Double Dutch liet Megan zelfs weten dat ze een liefdes tattoo heeft laten zetten om haar liefde aan Joey te bewijzen. Het leek dus behoorlijk serieus tussen de twee, maar op Instagram deelt Megan nu vervelend nieuws.

Lees ook:
Fans opgelet: Ex on the Beach: Double Dutch All Stars komt eraan!

Megan en Joey

Megan en Joey waren samen met Elias en Stevie een weekend op Ibiza, maar daar is het dus niet helemaal goed gegaan. “Wanneer de liefde van je leven je in de steek laat om met andere meiden te feesten in Ibiza.”, schrijft Megan op Instagram. Op de foto is te zien dat ze in het vliegtuig zit onderweg naar Nederland, maar Joey is daar niet bij.

Het juicekanaal @Reality_FBI laat namelijk weten dat er blijkbaar een grote ruzie is geweest. Ze denken dat de ruzie is ontstaan, omdat er was afgesproken dat ze een weekend zouden blijven op Ibiza, maar dat Joey graag langer wilde blijven. “De dames zijn naar Nederland vertrokken, maar de heren zijn gebleven.” Zal dit ooit nog goed komen?

Beeld: Ex On The Beach: Double Dutch

Must reads 👀